Search
Close this search box.
Nenad Djurdjevic Morava 1918 Cuprija jesen 2022
VREME ČITANJA: 2 min

Nenad Đurđević, najbolji igrač Zone Zapad u prvom delu prvenstva

Fudbaler Morave 1918 Nenad Đurđević izabran je glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača jesenje polusezone.
Morava iz Ćuprije osvojila je jesenju titulu, a priznanja najboljima otišla su u ovaj klub.
U intervjuu za Msport iskusni Nenad Đurđević, uz zahvalnost čitaocima Msporta na priznanju, najavljuje uspešno proleće svog kluba.
Posle velike borbe tvoja ekipa je osvojila titulu jesenjeg prvaka. Koje su utakmice bile odlučujuće i šta je presudilo u borbi za 1. mesto?
“To što smo jesenji prvaci zasluge idu kompletnom timu. Posle -5 u jednom trenutku u odnosu na Rembas mi smo imali sjajnu atmosferu, uz naravno veliki kvalitet koji imamo. Za nas je svaka utakmica bila odlučujuća i podjednako važna. Naravno da su utakmice protiv Jednstva iz Kruševca i Trstenika bile dodatni motiv i vetar u leđa gde smo odigrali i najbolje u ovoj polusezoni.” – rekao je u razgovoru za Msport Nenad Đurđević, najbolji igrač Zone Zapad u jesenjem delu prvenstva.
Šta je to što izdvaja Moravu u odnosu na ostale rivale?
“Pa pre svega kvalitet. Tu je zatim atmosfera koja je fenomalna u celom klubu. I naravno, organizacija kluba koja je na nivou potrebnom za viši rang.”
Prvenstvo se nastavlja 11. marta. Šta mogu da očekuju vaši navijači? Može li Morava da se vrati među srpskoligaše?
“Ja iskreno jedva čekam da počnu pripreme i naravno prvenstvo, Najbitnije je da se dobro pripremimo. Navijači mogu da očekuju lep i napadački fudbal, kao i u prvom delu. Iskreno se nadam ulasku u viši rang i siguran sam, ako se budemo ponašali kao u prvom, delu prvenstva – bićemo prvi.”
Kakvi su tvoji planovi i ambicije za naredni period?
“Moji planovi su da se dobro fizički pripremim i da pomognem Moravi da uđe u viši, rang što mi je velika želja. Nadam se da ćemo svi zajedno uspeti u tome. Nedavno sam postao nosilac i UEFA B trenerske licence, tako da su moji planovi za budućnost vezani za fudbal” – istakao je za Msport Nenad Đurđević, fudbaler Morave 1918 iz Ćuprije.
Foto: privatna arhiva/Ćuprijanet

Možda vas zanima

TABELA zone zapad