Search
Close this search box.
1674838128098
VREME ČITANJA: 2 min

Vladimir Milicanović u Radničkom SM

Doskorašnji štoper Sinđelića Vladimir Milicanović novi je član Radničkog iz Sremske Mitrovice.
Za naš portal o vremenu provedenom u klubu iz Beograda govori:
” Vreme provedeno u Sinđeliću mogu samo da pamtim kao jedn od najlepših perioda u karijeri, a i životu, što zbog druženja i hemije u ekipi, tako i zbog svega što smo uradili na terenu. Sinđelic je veliki klub sa odličnim uslovima i definitivno sredina za razvijanje mladih igarca. Zahvalan sam svim igračima, funkcionerima i trenerima na svemu. Takođe posebno bih izdvojio trenera Gorana Dragovića, koji je bio vrhunski igrač, na svom vremenu koji je posvetio meni kao i ostalim igračima, i treneru koji je verovatno najzaslužniji za moj napredak”.
Prelazak u Radnički koji je član Prve lige je korak napred u karijeri:
”Za Radičkim  je odlicna polusezona, četvrto mesto na tabeli Prve lige Srbije nije mala stvar, pogotovo kada se na to doda eliminacija Partizana iz Kupa Srbije. Sigurno je da će mi biti potrebno malo vremena na adaptaciju na novu ligu i okruženje. Ovo je prvi put da igram van kuće, van Beograda, ali obzirom na utisak koji sam stekao kakvi su igrači, treneri i ljudi oko kluba, verujem da ću se brzo aklimatizovati na nove uslove. Davaću sto posto u svakom trenutku mog boravka u Mitrovici i verujem da ću pomoći treneru i ekipi da nastavimo u istom ritmu gde su stali prošle polusezone”.
Naravno Vladimir Milicanović sa puno samopouzdanja prihvata novi izazov:
”Što se mene licno tiče, verujem da sam konačno tu gde pripadam, u profesionalnom fudbalu, i gorim od želje za dokazivanjem! Verujem da će vreme koje dolazi pokazati da sav napredak u prethodnom periodu nije slucajan nego da tek dolazi ono najbolje”!
Vladimir Milicanović je rođen 17.12 1999. godine u Beogradu. Igra na poziciji centralnog beka. Bio je u mlađim kategorijama Voždovca, pa je zatim igrao za Crvenu zvezdu iz MML, OFK Beograd i naravno Sinđelić.
Foto: Instagram Vladimir Milicanović

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Vladimir Milicanović u Radničkom SM

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE