Search
Close this search box.
ilija pujkic golman morava 1918
VREME ČITANJA: 2 min

Ilija Pujkić, najbolji golman Zone Zapad u jesenjoj polusezoni

Čitaoci Msporta izabrali su najbolje pojedince u Zoni Zapad u prvom delu prvenstva.
Glasovima navijača, za najboljeg golmana Zone Zapad izabran je Ilija Pujkić (1996.), čuvar mreže Morave 1918 iz Ćuprije.
U razgovoru za Msport Pujkić ističe da priznanja, posebno kada dolaze od navijača, prijaju. Pujkić naglašava da je najvažnije da je Morava osvojila titulu jesenjeg prvaka i tako pokazala da priče o povratku među srpskoligaše imaju realnu osnovu.
Morava je jesenji prvak Zone Zapad. Kako je izgledala borba na terenu?
“Imali smo jedan pad u toku ove polusezone gde nam se najveći protivnik udaljio 5 bodova. Svaka utakmica je bila teška na svoj način. Mi smo svaku utakmicu shvatili ozbiljno i zato smo tu gde i jesmo” – kaže u intervjuu za Msport Ilija Pujkić, najbolji golman Zone Zapad.
U čemu je snaga i prednost tvog tima u odnosu na rivale?
“Ovaj tim ima dobru hemiju koja nas i krasila ove polusezone. Ekipa je na okupu već 2 godine i svako svakoga poznaje u igri koja nam pomaže da dođemo do željenih rezultata.”
Prvenstvo se nastavlja 11. marta. Šta mogu da očekuju vaši navijači?
“Naši navijači mogu da očekuju da ćemo svaki atom snage dati u ostvarenju cilja koji oni dugo čekaju, a to je ulazak u Srpsku ligu Istok.”
Kakvi su tvoji planovi i ambicije za naredni period?
“Tu sam za sad. Ne želim da razmišljam i planiram unapred. Želim da ostvarimo cilj što smo zacrtali na početku polusezone.” – istakao je za Msport Ilija Pujkić, golman Morave 1918 iz Ćuprije.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad