Search
Close this search box.
1674412463256
VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci odradili prvi trening

FK Naftagas iz Elemira član Srpske lige “Vojvodina” u nedelju je počeo pripreme za prolećni deo sezone.
Prozivku je izvršio trener Vladimir Grbušić. Nakon kraćeg sastanka u prostorijama kluba, igrači su se preselili na pomoćni teren gde je održan prvi trening. Šef struke Vladimir Grbušić je za naš portal rekao:
“Danas smo počeli sa pripremama za nastavak sezone, mada su već pre dve nedelje igrači krenuli sa individualnim treninzima po program koji su ranije dobili. Očekuje nas ukupno šest nedelja rada I to sve na našim terenima. U planu je da odigramo šest kontrolnih susreta, od kojih je prva narednog vikenda protiv naših starih prijatelja u Veterniku”.
Za sad nije bilo velikih promena u igračkom kadru, a kako stvari stoje tako će i ostati do kraja prelaznog roka:
”Doveli smo Milana Bačvanskog koji pokriva poziciju desnog beka i Milan Turkulja koji je defanzivni vezni i po potrebi štoper. Oba igrača sz došla iz Radničkog iz Zrenjanina. U planu je dovođenje nekoliko mladih bonus igrača. Napustio nas je štoper Aleksandar Petrović koji je prešao u Šajkaš iz Kovilja, kao i Miloš Žeravica koji je završio karijeru”.
Nafragas je jesenas u SLV kao debitant odigrao sasvim korektno. Posle prvog dela sezone nalazi se na osmom mestu sa 23 osvojena boda.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci odradili prvi trening

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina