Search
Close this search box.
1670876206878
VREME ČITANJA: 2 min

Lider SLB Zvezdara počela pripreme

Jesenji prvak Srpske lige „Beograd“ u ponedeljak je počela sa pripremama za prolećni deo sezone.
Zvezdara je sjajno odigrala prvi deo sezone i zasluženo je na prvom mestu tabele sa 32 osvojena boda, 5 više od drugoplasiranog Zemuna. Trener Ekipe sa Bulbuldera Zdravko Kovačević je dao ekskluzivni intervju za naš portal:
„Okupili smo se u ponedeljak, počeli smo da radimo. Po planu je bilo šest nedelja, ali ćemo ipak trenirati sedam. Tu jednu nedelju sam odvojio za igrače koji su došli na probu. Ovu nedelju smo izdvojili za njih. Ti igrači će u nedelju odigrati kontrolni meč sa ekipom OFK Crvenke. Nama je praktično cela ekipa ostala na okupu. Fudbaleri koji su izneli teret jesenjeg dela prvenstva takođe treniraju. Oni će u subotu imati meč sa ekipom Rada. Tim sa Banjice predvodi Igor Savić bivši trener Zvezdare. Ova utakmica će biti korisna za obe ekipe“.
Poznat je i raspored ostalih pripremnih susreta:
„Prva je Dunav iz Velikog Sela, pa zatim sa GSP Polet Dorćolom. Nakon toga slede mečevi protiv Hajduka sa Liona, OFK Žarkovom, Dinamom iz Pančeva i generalna proba protiv Naftagasa iz Elemira. Što se tiče očekivanja, nemamo pritisak da budemo prvi. Jednostavno kao i u prvom delu sezone idemo od utakmice do utakmice pa ćemo da vidimo gde će to da nas odvede“.
Naravno pošto je cela ekipa ostala na okupu, plus su svi iskusniji za šest meseci to je samo plus za nastavak sezone:
„Uigraniji smo, bolje se poznajemo i nadam se da će i proleće da bude uspešno kao i jesen“
Zvezdara je za sada angažovala samo jednog novajliju:
„Jedini igrač koji nas je trenutno pojačao je Stefan Milanović iz Studentskog grada. On igra na poziciji zadnjeg veznog. U potrazi smo eventualno za jednim ili dva igrača. Međutim neće biti iznenađenje ako ova ekipa ostane kao što je sada. Očekujemo 27. januara dolazak Stefana Maksimovića našeg igrača koji je na pripremama sa Mladosti iz Lučana u Antaliji. Po povratku on će nam se opet priključiti. On je prethodnih šest meseci bio kod nas kao pozajmljen igrač iz ekipe Mladosti. Verovatno će tako biti i za drugi deo takmičenja“.
Ekipu Zvezdare već u prvom prolećnom kolu očekuje veliki derbi. Gostovaće u Gornoj varoši drugoplasiranoj ekipi Zemuna.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd