Search
Close this search box.
1673992944341
VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninci u teškoj misiji

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina počeli sa pripremama za nastavak prvenstva.
Ekipu iz grada na Begeju očekuje težak zadatak u prolećnom delu šampionata. Radnički je prvi deo prvenstva u Srpskoj ligi “Vojvodina” završio na poslednjem 16. mestu tabele sa svega 9 osvojnih bodova.
Tokom zimske pause došlo je do promene na klupi Zrenjaninaca. Umesto dugogodišnjeg šefa struke Predraga Kandića novi trener je Marko Guteša. Poznato trenersko ime u Banatu je odličan motivator i ume iz ekipe da izvuče maksimum.
Na prvom treningu bilo je dvadesetak fudbalera. To su uglavnom momci iz klupske škole fudbala ili mladi i neafirmiasani igrači koji su na probi.
Prvom treninu su prisustvovali golmani: Andrej Nosalj, Saša Čanak i Dušan Miholjčić, igrači: Danilo Janjatović, Nikola Kosović, Živko i Branislav Bugarin, Miloš Ćuruvija, Jovan Markov, Zoran Šemić, Filip Kozlpovački, Milan Pavlović, Uroš Markoski, Nikola Kovačević, Blagoje Marković, Milan Vujović, Filip Brankov, Stefan Popov, Đorđe Dragović, Nikola Milić, Miloš  Daničić, Boško Kvrgić, Dejan Popović i Ljubomir Stevanović.
U odnosu na prvi deo prvenstva od nosioca ige nisu bili na treningu kapiten Nikola Krstinić, Milan Bačvanski, Marko Mastilo, Jovan Runjevac, Aleksandar Maoduš, povređeni Aleksandar Turkulj i golman Milovan Lekić. U narednim danima biće definisan i njihov status.
Što se tiče ambicija u predstojećoj polusezoni Marko Guteša je rekao:
”Nisam došao u klub da bih ispao iz lige. Ko ne želi, ko ne može, neka odmah istupi. Biće teško, ali uvek u fokusu mora da bude naredni meč. Možemo da zabeležimo tri pobede u prva četiri meča i tako uhvatimo priključak sa konkurentima za opstanak.”
Pored Marka Guteše u stručnom štabu će biti i pomoćni trener Aleksandar Tomin, kao i trener golmana Goran Gavrilović.
Foto: zrklik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninci u teškoj misiji

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina