Search
Close this search box.
savesave
VREME ČITANJA: 1 min

ZAVRŠNICA TURNIRA: Ovi favoriti mogli bi da završe takmičenje i pre polufinala!

Turnir koji počinje u staroj a završava se u novoj godini, jedan od najvećih novosadskih brendova sa više od pola veka tradicije. Dnevnikov turnir u malom fudbalu ulazi u završni vikend.
Već na zatvaranju prijava za 58. izdanje Turnira bilo je jasno da nas čeka spektakl. Ipak, malo ko je mogao da očekuje da će toliko favorita stići do završnice. Zato će do polufinala biti eliminisane i neke ekipe koje su osvojile medalju prošle godine.
Ekipa Cirih Bač koja brani bronzu sastaje se sa trostrukim šampionom među seniorima – ekipom Maxbet. Mnogi ovaj susret vide kao “Finale pre finala”. Utakmica je poslednja na programu u petak. Evo i ostalih četvrtfinalnih parova:
17.00 MM Braća Milanović – Parking servis
18.20 Skajoptik – SMC Servis
19.40 KMF Indians – 3 D Inžinjering
21.00 Cirih Bač – Maksbet
Sve informacije, rezultate i ukrštanja možete pratiti na Instagram nalogu Dnevnikovog turnira.
Put do finala nikome neće biti lak a ovakva završnica biće prava poslastica za publiku, servirana na parketu male dvorane Spensa.
Polufinalne utakmice su u subotu, a u nedelju će, pored finala u svim uzrasnim kategorijama, biti odigrane i dve revijalne utakmice: jedna u ženskoj konkurenciji dok će druga biti meč veterana ekipa Vojvodine i Dnevnikovog Turnira.

Kostur - Seniori

Kostur – Seniori

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

ZAVRŠNICA TURNIRA: Ovi favoriti mogli bi da završe takmičenje i pre polufinala!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE