Search
Close this search box.
morava levac zona zapad
VREME ČITANJA: 1 min

ZONA ZAPAD: Izabrali ste najbolje pojedinice, ovo je tim jesenje polusezone

Čitaoci Msporta izabrali su najbolje pojedince jesenje polusezone u Zoni Zapad.
Za najboljeg igrača prvog dela prvenstva izabran je kapiten Morave 1918 iz Ćuprije, Nenad Đurđević, Za njega je glasalo 50% učesnika u glasanju.
Najbolji mladi igrač je Andrija Miloradović, prvotimac Trstenika PPT. Mladi bek bivšeg srpskoligaša iz Trstenika dobio je podršku 53% naših čitalaca.
Još ubedljiviji bio je čuvar mreže jesenjeg prvaka iz Ćuprije Ilija Pujkić koji je sa 65% glasova izabran za najboljeg golmana jeseni u Zoni Zapad.
Najmanje dilema naši čitaoci su imali prilikom izbora najboljeg trenera. Šef struke Morave 1918 Dušan Tanić dobio je poverenje 69% čitalaca Msport.
Uz najboljeg trenera, Pujkić, Đurđević i Miloradović su rezervisali i mesta u timu jeseni u Zoni Zapad.
Ispred golmana Pujkića u odbrambenom bedemu, uz Miloradovića, su štoperi Danilo Đurić (Morava 1918) i Nenad Vasić (Trstenik PPT), dok je na poziciji levog beka Milan P. Todorović (Morava 1918).
U veznom redu kvartet igrača za srpskoligaške terene. U sredini terena tima jeseni su Andrija Pecić (Trstenik PPT), Igor Đorđević (Rembas), Nikola Cvijović (Morava 1918) i Dušan Đorđević (Rembas).
U špicu napada, uz najboljeg igrača lige Nenada Đurđevića, mesto je rezervisano za Mila Mićunovića, napadača “Orlova” koji je ne terene Zone Zapado doneo iskustvo sa prvoligaških i srpskoligaških terena.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad