Search
Close this search box.
1672765446268
VREME ČITANJA: 2 min

Ivan Jovanović najbolji igrač Beogradske zone

Po izboru posetilaca portala Msport igrač GSP Polet Dorćola Ivan Jovanović izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dela sezone u Beogradskoj zoni.
Ivan Jovanović je dobio najlepši mogući poklon pred Novu godinu:
„Kao što već znate pred sam doček dobio sam najlepši mogući poklon, supruga je na svet donela ćerkicu i zaista nisam mogao ništa lepše i više da poželim. Novogodišnje praznike sam proveo kod kuće u krugu porodice“.
Koliko sam izbor za najboljeg u prvom delu sezone znači našem sagovorniku:
„Hvala puno na izboru. Svakom igraču znači takvo jedno priznanje. Hteo bih pre svega da se zahvalim svima koji su glasali za mene i koji su izdvojili vreme za glasanje. Srećan sam puno, znači mi pre svega zbog samopouzdanja, a i ovako“.
Sezona za GSP Polet je dosta dobro prošla. Dobar deo sezone ekipa je provela na prvom mestu, usledio je poraz u derbiju sa PKB-om, ali je do kraja jesenjeg dela sezone igra stabilizovana i tim se trenutno nalazi na drugom mestu:
„Zadovoljni smo, kao i ljudi koji vode klub. Bilo je tu par utakmica gde smo pali u formi, ali smo uspeli da se izvučemo iz toga i da se vratimo na put pobede“.
O planovima za prolećni deo sezone Ivan je rekao:
„Ostajem u klubu, jurimo ulazak u Srpsku ligu. Nije nam pod moranjem, ali ako se ukaže prilika iskoristićemo je. Klub je već bio u Srpskoj ligi tako da sve je jasno. Pripreme nam kreću 23. januara“.
Ivan Jovanović je rođen 18.07.1997. godine. Igra na poziciji centralnog veziste. Pre GSP Polet Dorćola između ostalog nastupao je i za Čukarički, OFK Žarkovo i IMT. Sigurno je da će u nastavku sezone biti jedna od glavnih uzdanica kluba u borbi za plasman u Srpsku ligu „Beograd“.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone