Search
Close this search box.
IMG_20221229_224808
VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Šarić prva haubica SLB

Napadač Torlaka i prvi strelac Srpske lige ”Beograd” imao je uspešan jesenji deo sezone.
Ekipa Torlaka je prvi deo sezone završila na trećem mestu ligaške tabele:
”Gledajući na to da smo trenirali i igrali utakmice van našeg terena koji je u izgradnji, mislim da je ovo i više nego uspešna polusezona za nas. Možda smo mogli da sakupimo na kraju još koji bod pa da to bude debitantska sezona iz snova, ali dobro, to je fudbal, tako da kao što sam rekao zadovoljni smo učinjenim. Moram pomenuti da je stvarno među momcima vladala izvanredna atmosfera, kako na treninzima, svlačionici tako i na terenu, tako da je sigurno to jedan od ključnih stvari našeg ovakvog plasmana.”
Posle sjajnog početka sezone i nekog vremena provedenog na prvom mestu, ekipa je u završnici dospela u krizu:
“Tako je, pa nema šta, stigao nas je umor, 7-8 igrača je igralo skoro svaku utakmicu po 90 minuta, tako da mislim da je negde to neki najveći razlog, kratka širina rotacije.”
Prvo mesto na listi strelaca i 11 postignutih golova je odličan lični učinak:
”Pa očekivanja svakog napadača su svakako što više golova da daju, tako da uz pomoć saigrača meni se to i ispunilo. Zadovoljan sam naravno, golovi su drugo ime za napadače, mene to prati unazad par godina, tako da nema razloga za nezadovoljstvo.”
Naravno našeg sagovornika pitali smo i o planovima za nastavak sezone:
”Što  se tiče planova za proleće, ambicije kluba su da klub raste iz dana u dan, da to ide u pravcu izgleda jednog stabilnog kluba. Raduje to da je okosnica ekipe u vidu Vukovića, Toskovića, Pajkovića, Hebiljija zajedno sa trenerom Malićijem produzila saradnju. Isto tako je  i sa većinom mladih igrača koji su imali veću minutažu u vidu Šefika, Pražića, Jankovića.”
Miloš je istakao i svoje favorite za plasman u Prvu ligu:
”Po meni, sigurno da je to Zemun, uz njih Teleoptik. A opet promenom uprave sigurno da će i OFK Beograd imati značajnu ulogu u borbi.”
Pošto je u subotu doček Nove godine upitali smo Miloša kakvi su mu planovi:
”Doček Nove godine planiram da provedem u nekoj kućnoj varijanti, sa najbližim ljudima, i da u tom okruženju dočekamo Novu godinu. Nadam se da će nam ona doneti još golova i uspeha, kako na polju fudbala tako i u privatnom životu.”
Milošu Šariću, njegovoj familiji, i svima u FK Torlak želimo mnogo uspeha u Novoj godini.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd