Search
Close this search box.
1671836579997
VREME ČITANJA: 1 min

Završen izbor najboljih pojedinaca u Beogradskoj zoni

Na našem portalu završeno je glasanje za najbolje pojedince u Beogradskoj zoni.
Za najboljeg igrača u jesenjoj polusezoni izabran je igrač drugoplasirane ekipe na tabeli GSP Polet Dorćola Ivan Jovanović. On je osvojio 49% glasova. Veliku borbu za ovo priznanje je vodio sa fudbalerom OFK Žarkova Lukom Novitovićem koji je dobio 44 procenta glasova. U konkurenciji su bili još Marko Ognjanović (PKB) koji je osvojio 4 procenta glasova i Dragan Gogić (Barajevo) sa ukupno osvojenih 3% glasova.
Najbolji mladi igrač je Peđa Živanović (Barajevo). Bonus Barajevaca je ubedljivo trijumfovao s 59 posto dobijenih glasova. Drugi je u ovom izboru bio Dušan Cakić igrač lidera PKB-a sa 34 procenata glasova. Mladen Janković (OFK Mladenovac) sa 4 i Rastko Sofrenić (Šušnjar) sa 3 posto glasova su zaključili ovu listu.
U izboru za najboljeg golmana pobedio je čuvar mreže OFK Žarkova Kabir Ramadani sa 63% glasova. Uroš Prodanović (PKB) je bio drugi sa 30 posto glasova, a Luka Pavlović (Zuce 2019) i Uroš Grčić (Šušnjar) su dobili po 4 procenta glasova.
Za najboljeg trenera prvog dela sezone izabran je šef struke OFK Žarkova Milan Ćulum. Strateg tima iz Žarkova je  sigurno trijumfovao osvojivši 51 procenat glasova. Bojan Stojković prvi trener PKB-a je bio drugi na listi sa 29 procenata glasova. Zatim slede Mihailo Ivanović (GSP Polet Dorćol) sa 16%, pa Đorđe Ivelja (Zuce 2019) sa 4 posto glasova.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone