Search
Close this search box.
viber_image_2022-12-18_23-00-53-211
VREME ČITANJA: 1 min

Samo tri promene trenera u VFL Sever

Tokom jesenje polusezone Vojvođanske lige „Sever“ desile su se samo tri promene šefova struke što je podatak kojim malo koja liga može da se „podiči“.
Sam podatak govori da su uprave klubova bile zadovoljne radom trenera sa „Severa“ i da su se „naoružali“ strpljenjem što je ključ uspeha svake sportske sredine.
Promena pre sezone svakako da je bilo, ali podatak da je tokom takmičarskog ciklusa bilo samo tri promene i to još kad dodamo činjenicu da je ovo amaterski rang, a da u nekim profesionalnijim se dešavaju trenerske „vrteške“ samo dodatno uliva optimizam.
Od onih klubova koji su u novu sezonu krenuli sa novom strukom su Radnički 1918, Senta, Radnički 1905, Mladost iz Bačkog Petrovca, Preporod, Bratstvo 2019, Sloga, OFK Vrbas, OFK Mladost iz Apatina i Vojvodina iz Bačkog Gradišta.
Šest klubova je već imalo standardna imena na klupi, a to su: Krila Krajine, Hercegovac, Mladost iz Turije, Bajša, Bačka 1901 i Obilić iz Zmajeva.
Promene koje su se desile tokom polusezone: OFK Mladost: otkaz je dao Života Gavrilović, a klupu je preuzeo Aleksandar Kesić. Vojvodina: otkaz je dobio Svetozar Sovilj, a klupu preuzeo Goran Laličić. Radnički 1918: otkaz je dobio Zoran Ćirić, a klupu preuzeo Mladen Vukasović.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”