Search
Close this search box.
1671391390976
VREME ČITANJA: 2 min

Izabran tim polusezone u SLB

Poznato je 11 najboljih igrača I trener u jesenjoj polusezoni Srpske lige “Beograd”.
U timu su mesto automatski dobili najbolji pojednici na osnovu glasova posetilaca našeg portal. Najbolji igrač prvog dela sezone je vezista Zemuna Lazar Ristovski. On je odigrao 14 utakmica, od toga 12 kao starter i postigao je 3 gola za svoj klub. Dimitrije Antić špic tima iz Gornje varoši je najbolji mladi igrač. Odigrao je 9 mečeva, svega 2 je započeo u prvih jedanaest i postigao je 1 pogodak. Za najboljeg golmana proglašen je Strahinja Marković. Čuvar mreže Sinđelića je na golu stajao u 14 susrteta svoje ekipe.
Mesto desno beka u timu dobio je Aleksandar Stošić igrač Sinđelića. Za svoju ekipu je odigrao svih 15 utakmica, samo jednom je ušao sa klupe za reserve i dao je 1 gol. Na suprotnoj strani mesto je zauzeo levi bek Brodarca Mladen Miljković. On je odigrao 13 mečeva, od toga 12 u prvoj postavi uz 1 postignuti pogodak.
Prvi štoper nam dolazi iz Zvezdare. Mladi Nikola Sarić je odigrao 13 susreta, 1 je počeo na klupi za rezerve i dao je 1 gol. Drugi štoper je iskusni Bojan Ostojić. Dugogodišnji igrač Prtizana, sada Teleoptika je 9 puta bo u timu uz 1 dati gol.
Na desnom krilu je Luka Sekulić. Krilni napadač Jedinstva iz Surčina je odigrao 10 utakmica, na 9 je bio starter. Postigao je 3 gola za svoju ekipu. Mesto na levom krilu je pripalo kapitenu lidera Zvezdare Filipu Đorđeviću. On je odigrao 14 utakmica, samo jednom je u[šao sa klupe za rezerve, postigao je 7 golova.
U sredini u veznom redu pored Lazara Ristovskog mesto je našao vezni igrač OFK Beograda Ilija Stojančić. Mladi igrač je igrao na 12 utakmica, 10 puta je bio starter, postigao je 2 gola. Drugi špic pored Dimitrija Antića je napadač Teleoptika Savo Arambašić. Centarfor Optičara na 10 mečeva je postigao 7 golova.
Ekipu predvodi šef struke Zvezdare Zdravko Kovačević. Ovo je bio izbor posetilaca portala Msport uz glasanje za predložene igrače od strane novinara našeg portala. Ukusi su različiti, ali izbor je takav pa svim izabranima čestitamo.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd