Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Stefan Vasić – najbolji golman jesenje polusezone na srpskoligaškom Istoku

Čuvar mreže Radničkog iz Svilajnca izabran je glasovima čitalaca Msporta za najboljeg golmana u jesenjoj polusezoni u Srpskoj ligi istok.
U razgovoru za Msport Vasić ističe stabilnost srpskoligaša iz Svilajnca, dobro organizovan klub i tim kao osnovu dobrih rezultata,
Čitaoci Msporta izabrali su te za najboljeg golmana jeseni. Sigurno je da priznanja prijaju, posebno kada dodje od ljubitelja fudbala sa juga i istoka Srbije?
“Upravo tako, svako priznjanje znači. Drugu godinu za redom sam u najužem izboru i ovaj put sam dobio najveći broj glasova. Zahvalio bih se ovom prilikom svima koji su glasali.” – rekao je u intervjuu za Msport Stefan Vasić, najbolji golman jesenje polusezone u Srpskoj ligi Istok u izboru čitalaca portala Msport.
Bio si i nekoliko puta i deo tima kola. Da li si zadovoljan svojom formom i učinkom u prvom delu prvenstva ?
“Zadovoljan sam učinkom i formom u prvom delu. Mislim da je za golmana najbitnije da ima kontinuitet dobrih odbrana i da je mentalno jak. Sve to dolazi dobrim radom i iskustvom. Sada sam u najboljim godinama (26) i mislim da to moja forma pokazuje iz sezone u sezonu.”
Radnički je četvrti na kraju jeseni. Gde je mesto Svilajnca u konkurenciji sa ekipama iz Pirota, Leskovca i Popovca?
“Lično sam zadovoljan plasmanom jer mislim da je ekipa izvukla maksimum iz ove polusezone. Tim je dosta podmlađen u odnosu na prošlu sezonu. Rezultati su opet tu i treba da budemo zadovoljni urađenim do sad. Ekipe koje su ispred nas nisu slučajno tu, i do samog kraja biće neizvesna borba za sam vrh tabele.”
Šta navijači mogu da očekuju od ekipe Radničkog u nastavku sezone ? Kakvi su ciljevi do kraja prvenstva ?
“Kao i do sada, navijači Radničkog mogu da očekuju da će ekipa iz utakmice u utakmicu dati svoj maksimum. Kao domaćin skupili smo najviše bodova od svih ekipa i mislim da su uživali u dobrom fudbalu. Što se ciljeva kluba tiče, uvek su najviši. Radnički je tri godine u samom vrhu ali za nešto više mora puno toga da se složi.”
Kakvi su tvoji lični planovi do kraja sezone i za neki budući period?
“Godinu i po dana sam u Radničkom i dožvljavam ga kao svoj klub. Za sada sam tu, videćemo šta vreme nosi … Imam odličnih godinu i po dana iza sebe i ukoliko stigne primamljiva ponuda dobro ću razmisliti šta je najbolje kako za mene tako i za klub.” – kazao je na kraju intervjua za Msport Stefan Vasić, najbolji golman jesenje polusezone u Srpskoj ligi Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok