Search
Close this search box.
1670876206878
VREME ČITANJA: 2 min

Zdravko Kovačević najbolji trener SLB

Šef struke FK Zvezdara Zdravko Kovačević izavran je za najboljeg trenera Srpske lige „Beograd“.
Odlične igre i rezultati Zvezdare i prvo mesto na kraju prvog dela sezone doneli su treneru tima Zdravku Kovačeviću laksavu titulu naboljeg među trenerima po izboru posetilaca portala Msport. O lepom priznanju naš sagovornik je rekao: „Velika čast za mene, lepo priznanje i to će sigurno da utiče da još više se usavršavam i radim. Moram da istaknem i moj stručni štab, pomoćnike Vukčevića i Ranića, trenera golmana Jovanovića, bez njih ne bi bio tamo gde sam sada”.
Zvezdara je odlično igrala jesenas, prva je na tabeli sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Zemun: “Prvi smo na tabeli, iskreno niko to nije očekivao od nas, svi smo se potajno nadali da budemo u gornjem delu tabele, ali da ćemo baš da završimo prvi na polusezoni to se nisu nadali ni najveći optimisti. Jednostavno dobar rad, atmosfera i negde prva početna pobeda protiv Zemuna je odredila dalji put”.
Kao i uvek dobar rezultat i igre ekipe donesu i zavidne partije pojedinaca. Ipak Kovačević nije nikog želeo posebno da izdvaja: “Ima igrača koji su odskočili, ne bih nikoga posedno da izdvajam. Odbrana je položila ispit, delovala čvrsto, odgovorno, primil smo najmanje golova. Isto tako generalno sam zadovoljan sa svim linijama tima. Imao sam dosta mladih igrača koji su tek izašli iz omladinaca i želeo sam da se opuste, igraju fudbal, da što pre uđu u vatru…”
Pripreme za drugi deo prvenstva će krenuti krajem januara: “Pripreme krećemo 23.januara probaćemo da zadržimo ovo mesto što je duže moguće, iako bog da da na kraju slavimo veliki uspeh. Biće mnogo teško, pun teških utakmica, mnogo rada i truda. Ali ja verujem u ove momke, u klub, a veliki uspeh nikad ne dolazi bez velikog rada, truda i muke“!
Ukoliko i u prolećenom delu sezone bude igrala kao jesenas Zvezdara će bit ozbiljan kandidat za ulazak u Prvu ligu Srbije.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd