Search
Close this search box.
viber_image_2022-12-11_23-52-34-644
VREME ČITANJA: 1 min

Retrospektiva jesenjeg dela prvenstva Vojvođanskih zona

Ovako je izgledao dosadašnji tok prvenstva u vojvođanskim zonama
Gledajući tabele vojvođanskih zona najuspešniji tim je jesenji prvak vojvođanskog „Severa“ ekipa „Bratstva 2019“ iz Prigrevice sa osvojena 43 boda.
Sledi jesenji prvak Vojvođanske lige „Istok“, ekipa „OFK Kikinde“ sa 36 osvojenih bodova, zatim jesenji prvak Vojvođanske lige „Jug“, ekipa „Hajduka“ iz Divoša sa 35 bodova.
Veoma uspešni su bili i sledeći timovi: „Sloboda“ iz Novih Kozaraca, „GFK Sloven“ iz Rume, „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva, „Sloga“ iz Erdevika i „OFK Vrbas“.
Najlošije plasirani klub je povratnik u VFL Jug „Radnički“ iz Šida sa svega 4 osvojenih bodova i samim tim „fenjerom“ na Jugu.
Malo bolji saldo imala je ekipa „Mladosti“ iz Omoljice na „Istoku“ i „OFK Mladost“ iz Apatina na „Severu“ (oba tima sa „fenjerom“ u rukama i 8 osvojenih poena u svojim ligama).
Na jednocifrenom broju osvojenih poena ostale su ekipe poput „Vojvodine“ iz Bačkog Gradišta (VFL Sever) i „Šajkaša 1908“ iz Kovilja (VFL Jug) sa po 9 osvojenih poena.
Najbolji domaćin bila je ekipa „Index“ iz Novog Sada sa 24 osvojena boda i maksimalnim skorom od 8 trijumfa (VFL Jug).
Samo još jedna ekipa ima maksimalan skor na svom terenu u vojvođanskim zonama, a to je ekipa „Sloge“ iz Erdevika sa 21 osvojenim bodom i maksimalnim skorom od 7 trijumfa (VFL Jug).
Najbolji gost je ubedljivo ekipa „Bratstva 2019“ iz Prigrevice sa 24 osvojena boda i maksimalnim skorom od 8 trijumfa (VFL Sever).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Retrospektiva jesenjeg dela prvenstva Vojvođanskih zona

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”