Search
Close this search box.
1670518761029
VREME ČITANJA: 2 min

Strahinja Marković najbolji golman SLB u prvom delu sezone

Sjajni čuvar mreže Sinđelića Strahinja Marković izabran je za najbolju „jedinicu“ u jesenjem delu sezone Srpske lige „Beograd“ glasovima posetilaca portala Msport.
Našeg sagovornika smo prvo pitali o priznanju koje je dobio direktno od navijača i ljubitelja fudbala: „Svako priznanje ili pohvala koje dobijete znači i imponuje. Za svaki klub i na svakoj utakmici se trudim da dam svoj maksimum, da doprinesem uspehu tima, tako da ovakvo priznanje na kraju puno znači“.
Sinđelić je veoma dobro odigrao prvi deo prvenstva: „Nakon prošlogodišnjeg ulaska u Sprsku ligu, planovi kluba su bili afirmacija mladih i talentovanih igrača koji su ponikli u FK Sinđelić. Uz nas par starijih igrača koji bi pomogli u tome, mislim da smo taj cilj ostvarili. Što se tiče samog takmičarskog dela ne mogu da kažem da sam zadovoljan sa pozicijom na tabeli, ali svakako ima prostora da ekipa u nastavku to popravi“.
O klupskim i svojim planovima za prolećni deo sezone govori: „Sto se tiče Sinđelića mislim da ovaj klub treba da ima najveće ambicije kada je u pitanju ovaj nivo takmičenja i ne sumnjam da će se za to izboriti. S obzirom da u nastavku prvenstva neću biti deo ove ekipe, ovim putem bih se još jednom zahvilio celoj ekipi i upravi kluba, na uspešnoj godini koja je iza nas“.
Strahinja Marković je mlađe kategorije proveo u Slogi iz Kraljeva i Partizanu. U seniorskom uzrastu igrao je za Borac iz Čačka, Torlak, Leštane i Sinđelić. Odličnom golmanu želimo svu sreću u nastavku karijere.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd