Search
Close this search box.
1669313395831
VREME ČITANJA: 1 min

Lazar Ristovski najbolji igrač prvog dela sezone u SLB

Po izboru posetilaca našeg sajta vezista Zemuna Lazar Ristovski je izabran za najboljeg igrača polusezone u Srpskoj ligi „Beograd“.
Odlični fudbaler tima iz Gornje varoši je dva puta izabran i za igrača kola, a ve ovo je došlo kao plod njegove dobre igre tokom čitave jeseni: „Hteo bih da se zahvalim svojim saigračima jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. Zahvaljujem se predsedniku kluba i svim trenerima koji su bili u klubu od mog dolaska pa sve do sad. Imali su strpljenja za mene i ja sam im to vratio na najbolji mogući način. Naravno zahvalnost i svia koji su glasali za mene”.
Ekipa Zemuna je prvi deo sezone završila na drugom mestu sa pet bodova zaostaka u odnosu na lidera Zvezdaru. Da li je moguće preuzeti prvo mesto do kraja sezone: ” Naravno da možemo, u prvom kolu nam dolaze u goste i uz pomoć naših navijača, ja se nadam da mi smanjujemo njihovu prednost i do kraja sezone ostvarujemo naš cilj”.
Sjajne igre u prvom delu sigusno su imale odjeka. Ipak naš sagovornik ostaje tu gde je: ” U Zemunu su me svi lepo prihvatili. Prija mi ova sredina, tako da za sada samo razmišljam o Zemunu”.
Svi igrači i klubovi su na zasluženom odmoru. Posle praznika u januaru naredne godine svi kreću sa pripremama za drugi deo sezone.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd