Search
Close this search box.
New Project (14)
VREME ČITANJA: 2 min

Vladimir Stevlić – najbolji igrač jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi “Zapad”

Odlukom vaših glasova, igrač Poleta i prvi strelac lige Vladimir Stevlić, proglašen je za najboljeg igrača jesenjeg dela sezone.
Tokom celog prvog dela sezone, Stevlić je bio sjajan. Postizao je golove i kao pravi lider, bio pokretač svoje ekipe. Jesenji deo sezone završio je sa jedanaest golova čime je dobio epitet najboljeg strelca lige.
Ekskluzivno za naš portal, nakon proglašenja za najboljeg igrača prvog dela sezone, govorio je Vladimir Stevlić:
Ti si proglašen za najboljeg igrača prvog dela sezone. Šta za tebe to znači i predstavlja u daljoj karijeri?
“Nije lako poneti epitet najboljeg igrača na Zapadu, jer je konkurencija mnogo jaka. Danas u toj ligi igraju igrači koji su imali i superligaška iskustva. Ova nagrada me motiviše da u nastavku karijere treniram još jače, a samim tim da napravim i još korak više, da se ne zadovoljavam trenutnim i da radim na svom usavršavanju.”
Iz godine u godinu si napredovao, pravio korak više i sada kada se osvrneš iza sebe, kako ti to vidiš i kako gledaš na sve to?
“Iza mene su velike godine rada. Fudbal sam počeo da igram sa svojih 6 godina i sada posle 20 godina, nisam ni jednog trenutka pomislio da odustanem od tog sporta. Svaki sport kao i fudbal donosi veliki broj odricanja. Borio sam se i došao ovde gde sam sad i ova nagrada mi je kruna rada u dosadašnjoj karijeri.”
Kako bi ocenio igru sebe i svoje ekipe u jesenjem delu sezone?
“Zadovoljan sam svojom igrom i igrom cele ekipe. Imali smo par kola gde smo izgubili bodove sticajem okolnosti. Međutim, imali smo i dva iznenađenja, pobeda u Priboju i nerešen rezultat u Smederevu. Mogli smo da se nađemo i na boljoj poziciji, ali s’ obzirom da smo novajlija u ligi, visoka 5. pozicija zadovoljava sve u klubu.
Svojom igrom sam doprineo da se nalazimo tu gde jesmo. Mojih 11 golova, moram priznati, nije malo za ovakav rang takmičenja gde su ekipe podjednake.”
Za kraj, koje su tvoje ambicije i da li uskoro možda možemo da te gledamo u nekom višem rangu srpskog fudbala?
“Imam negde u glavi svoje ciljeve i mislim da ću verom u sebe napraviti to što zamišljam. Radom, požrtvovanjem i rezlutatima moje ekipe ću sve to ostvariti. Viši rang? Već postoji nekoliko poziva sa druge strane. Razmisliću o ponudama i nadam se da neću pogrešiti u izboru nove sredine, ako je budem menjao. Sportski pozdrav do sledećeg intervjua iz više lige.” – završio je naš razgovor, uvek vedri i nasmejani Vladimir Stevlić.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad