Search
Close this search box.
1670168386767
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara sa najviše pobeda u jesenjem delu SLB

Jesenji  prvak SLB ekipa Zvezdare ostvarila je najviše pobeda u prvom delu prvenstva-devet.
Zvezdara je ostvarila učinak od devet pobeda, pet nerešenih rezultata i  samo jednog poraza. Na domaćem terenu tim sa Bulbulderu je odigrao osam utakmica i zabeležio pet trijumfa i tri puta igrao nerešeno. U gostima izabranici  Zdravka Kovačevića imaju četiri pobede, dva nerešena rezultata i samo jedan izgubljen meč.
U prvom kolu Zvezdara je na domaćem terenu pobedila Zemun sa 3:0, u trećem savladana je ekipa Studentskog grada sa 1:0. Naredna pobeda kod kuće bila je tek u desetom kolu kada je sa 2:1 pobeđen Teleoptik. Rezultatom 2:0 u dvanaestom kolu je savladana Prva iskra iz Bariča, dok je u velikom derbiju u četrnaestom kolu pobeđen Torlak sa 2:1.
Prvu pobedu u gostima lider četvrta pobeda na gostovanjima je zabeležena u poslednjem petnaestom kolu jesenjeg dela sezone. Minimalcem 1:0 Zvezdara je pobedila Radnički u Obrenovcu. je zabeležio u četvtom kolu u Borči kada je savladan BSK sa 1:0. Dva kola kasnije kraj Careve ćuprije je pobeđen domaći BASK rezultatom 2:0. U osmom kolu ubedljivo je savladan domaći Bprac u Lazarevcu sa 4:1. Poslednja četvrta pobeda na gostovanjima je zabeležena u poslednjem petnaestom kolu jesenjeg dela sezone. Minimalcem 1:0 Zvezdara je pobedila Radnički u Obrenovcu.
Foto: FK Zvezdara

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd