Search
Close this search box.
1669673332566
VREME ČITANJA: 1 min

Teleoptik najefikasnija ekipa Srpske lige “Beograd”

Fudbaleri Teleoptika su u jesenjem delu sezone postigli 26 golova u Srpskoj ligi ”Beograd”.
Ekipa iz Zemunela je prvi deo prvebstva završila na četvrtom mestu sa 25 osvojenih bodova. Zemunci su imali 7 pobeda, 4 nerešena susreta i 4 poraza. Od svih ekipa u ligi postigli su najviše golova. Na domaćem terenu Teleoptik je dao 19 golova, dok je na gostovanjima postigao samo 7.
Najviše golova na jednoj utakmici izabranici Igora Duljaja su postigli u 14. kolu kada su sa 6:0 savladali Brodarac. Na tri utakmice Optičari nisu postili golove i to u 4. kolu protiv Studentskog grada u gostima kada su poraženi sa 1:0, zatim kolo posle toga kada su sa BSK-om kod kuće igrali 0:0 i u 11. kolu kada takodje na domaćem terenu nisu savladali Budućnost bilo je 0:0.
Što se tiče klupske liste strelaca najviše golova je dao Savo Arambašić 7. Saša Knežević je dao 5 golova, Đorđe Petrović 3. Po 2 gola su postigli Uroš stojanović i Nikola Lakčević, dok su po 1 gol dali Aleks Purić, Jovan Krstić, Nikola Dukić, Filip Čermelj, Stevan Ostojić, Bojan Ostojić i Uroš Đurić.
Na domaćem terenu prvi strelci su Savo Arambašić i Saša Knežević sa po 5 pogodaka. U gostima najviše puta se u listu strelaca upisao Savo Arambašić dva puta. Jedini het trik je delo Sava Arambašića protiv Brodarca.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd