Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Velimir Stanković – najbolji igrač 15. kola na Istoku

Napadač Topličanina Velimir Stanković najbolji je igrač 15. kola Srpske lige Istok u izboru čitalaca Msporta.
Stanković je u duelu sa Jagodinom postigao dva gola za svoj tim i praktično doneo bod svom timu.
U razgovoru za Msport Stanković ističe zahvalnost čitaocima na priznanju, ali kao i njegovi prethodnici ističe da je to veliko priznanje za čitav tim Topličanina koji je tešku polusezonu završio sa dobrim učinkom i pozicijom u sredini tabele.
Polusezonu ste završili remijem sa Jagodinom. Gosti su 2 puta vodili, ti si 2 puta doneo izjednačenje. Šta je odlučilo u ovom meču?
“Odlučilo je iskustvo i upornost- na našoj strani. Nismo se predavali, nismo odustajali i rezultat nije izostao.” – rekao je u razgovoru za Msport Velimir Stanković, golgeter Topličanina.
Polusezonu ste završili na 11. mestu sa 19 bodova? da li si zadovoljan rezultatima koje ste kao ekipa postigli?
“Prezadovoljni smo rezultatima i brojem osvojenih bodova. Iza nas je dobra polusezona i dobra osnova za još uspešnije proleće”.
Da li zadovoljan svojim učinkom u prvih 15 kola?
“Zadovoljan sam svojim učinkom jer sam ubedljivo najbolji igrač ove ekipe. Svaki rezultat je rezultat tima, ali verujem da sam u svom gradu odigrao najbolju polusezonu do sada”.
Šta očekuješ u nastavku sezone i kakvi su tvoji planovi za budućnost?
“Očekujem da se ozbiljno pojačamo i već u prvih par kola obezbedimo opstanak. Planovi su mi da ostanem u klubu i u svom gradu koji voli fudbal i uvek je uz Topličanin” – istakao je u razgovoru sa Msport Velimir Stanković, najbolji igrač 15. kola Srpske lige Isto u izboru čitalaca Msporta.
Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok