Search
Close this search box.
1669313395831
VREME ČITANJA: 1 min

Lazar Ristovski obeležio 15. kolo SLB

Poslednje 15. kolo jesenjeg dela sezone Srpske lige ”Beograd”  je po izboru posetilaca sajta Msport obeležio Lazar Ristovski fudbaler Zemuna.
Odlični vezista je po drugi put u toku sezone izabran za najboljeg igrača kola: „Sigurno da prija ova nagrada, ja ću se potruditi da pružam što bolje partije u nastavku sezone i ispunim ciljeve kluba“.
Sigurnom igrom u poslednjem kolu Zemun je ubedljivo pobedio Borac iz Lazarevca sa 3:0: „Otvorili smo utakmicu sjajnim šutem Nikole Ristovskog na početku utakmice. Posle tog šuta imali smo par šansi preko Miloševića i Lazovića,da bi na sredini poluvremena Milošević uputio sjajan centaršut ka Lazoviću, a ovaj lepo pogodio drugi ugao. Posle našeg gola ekipa iz Lazarevca se otvorila, a mi smo to znali da iskoristimo prvo ja, a potom i Simić”.
Zvezdara je polusezonu završila na prvom mestu, Zemunci su drugi sa pet bodova zaostatka: „Što se tiče plasmana nisam zadovoljan, jer mislim da smo najkvalitetnija ekipa. Zemun zaslužuje da bude u višem rangu, nadam se da ćemo to i ostvariti na kraju sezone”.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd