Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

U timu kola na Istoku trojica igrača jesenjeg prvaka

U poslednjem, 15. kolu Srpske lige Istok odigrano je 7 od 8 utakmica, na kojima je postignut 21 go.
Duel između Budućnosti i Radničkog iz Svilajnca odložen je za sredu, 23. novembar, pa zbog toga i nema igrača iz ova dva tima u timu kola u izboru redakcije Msporta.
Najviše igrača je iz sastava jesenjeg prvaka, Radničkog iz Pirota. Piroćanci su jesenju titulu overili pobedom na tradicionalno neugodnom gostovanju u Knjaževcu.
U timu kola junak pobede Radničkog Nemana Mančič, strelac drugog pogotka. Na desnom boku Filip Stojanov, koji je sa dve asistencije vodio Piroćance do pobede. Triling iz Piroita zaokružuje neumorni Aleksa Petrović.
Na golu Ivan Marunić, čuvar mreže Dunava koji je iznenadio SFS Borca i iz Paraćina odneo vredan bod.
U odbrani tandem iz Brzog Broda, Nemanja Anđelković i Aleksandar Stamenković koji su dali značaj doprinos pobedi svog tima u niškom, ali i derbiju začelja.

U odbrambenom bedemu tima 15. kola i Predrag Đorđević iz Dubočice, strelac trećeg gola za Leskovčane koji su pobedom zadržali drugo mesto na tabeli.
U veznom redu mesta su rezervisana i za Jovana Jakovljevića iz Timoka i Nemanje Smiljkovića iz Meševa koji su predvodili svoje ekipe na putu do pobede.
Dosta uzbuđenja proteklog vikenda bilo je u Prokuplju. Jagodina dva puta vodila golovima Stanisavljevića, a Topličanin je dva puta uspevao da izjednače golovima Stanisavljević. Tandem raspucanih golgetera zaslužio je svoja mesta u timu najboljih u 15. kolu.
Foto: Budućnost Popovac

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok