Search
Close this search box.
1669144805972
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači iz devet klubova u timu kola

Poslednje 15. kolo jesenjeg dela sezone SLB donelo je dosta zanimljivih rezultata, pa čak devet klubova ima igrače u timu kola.
Po dva igrača u najboljih jedanaest prethodnog kola imaju Zvezdara i Teleoptik. Optičari su sa 2:0 pobedili u derbiju Torlak. Oba gola je postigao špic Savo Arambašić. Odličan na golu Teleoptika je bio mladi golman Nikola Čukuranović. Zvezdara je pobedom nad Radničkim u Obrenovcu potvrdila jesenju titulu. Desni bek Filip Beriša je bio asistent, a štoper Stefan Maksimović strelac.
Sedam timova su dali po jednog igrača u timu kola. Mladi napadač Danijel Avramović je postigao jedan gol u pobedi BASK-a nad Studentskim gradom u gostima. Brodarac i Ušće su igrali nerešeno 2:2. Levo krilo domaćih Marko Jovićević i vezista gostiju Mihailo Aćimović su postigli po dva gola za svoje timove.
BSK i OFK Beograd su u Borči takođe podelili bodove, bilo je 2:2. Levi bek domaćih Marko Vančagović je bio najbolji igrač susreta, dok je desno krilo Romantičara Dejan Bajić dao jedan od golova za goste. Štoper Miloš Đorđević je postigao pogodak za Budućnost u pobedi protiv Prve iskre u Bariču sa 2:1. Zemun je sa 3:0 pobedio ekipu Borca iz Lazarevca uz pogodak najboljeg igrača utakmice veziste Lazara Ristovskog.
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd