Search
Close this search box.
New Project (17)
VREME ČITANJA: 1 min

Jesenji prvak izgubio prve bodove

Vrbas otkinuo prve bodove Bratstvu 2019 i to na njihovom terenu. Bio je to jedan pravi derbi duel 15. kola Vojvođanske lige Sever.
Velikih kadrovskih problema imala je domaća ekipa pre meča. Makar zbog povrede nije nastupio, Krstić ima parne kartone, dok su Šveljo i Vuković igrali pod prehladom. Tri glavne poluge u igri domaćina.
Gosti su takođe nastupili u nešto podmlađenom sastavu. Ognjen Šveljo po ko zna koji put dokazuje da je majstor i u 35. minutu iz slobodnog udarca postiže vodeći pogodak za domaćina.
Četiri minuta kasnije u 39. minutu nezaustavljivi Luka Krainović donosi veliko izjedančenje i ispostaviće se konačan rezultat i veliki bod za OFK Vrbas.
„Danas smo bili desetkovani. Krstić je bio na pauzi zbog kartona, Lazić, Makar i Perović su se povredili. Šveljo i Vuković su igrali pod temperaturom. Sudije su bile malo oštrije, dosudili su nam dva crvena kartona, ali sam u suštini zadovoljan.
OFK Vrbas je odlična ekipa imali su posle izjednačenja šansu da povedu, ali je naš mladi golman ukrotio udarac. Uglavnom se igralo na sredini terena, kasnije smo ostali sa osam igrača gde smo se spustili malo niže u postavi i igrali na kontre.“ – izjavio za naš portal, šef stručnog štaba Bratstva 2019 Sreten Vilotić.
Bratstvo 2019 je jesenji lider sa 43 osvojena boda i sa 14 bodova više od prvog pratioca a to je upravo ekipa OFK Vrbasa sa 29 osvojenih bodova koja će sezonu završiti na vicešampionskom mestu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”