Search
Close this search box.
1668811134044
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara overava jesenju titulu

Poslednje 15. kolo Srpske lige  “Beograd“ donosi nam duel poslednjeplasirane i prvoplasirane ekipe na tabeli.
Prva utakmica je odigrana već u petak na Novom Beogradu. Brodarac je podelio bodove u duelu sa ekipom Ušća, bilo je 2:2. U prepodnevnom terminu u subotu od 11 časova u Bariču Prva iskra će dočekati Budućnost iz Dobanovaca.
U standardnom terminu od 13,00 igraju se tri utakmice. Kao što smo već pisali u naslovu teksta Obrenovac će biti poprište duela Radničkog i Zvezdare. Lider na tabeli je favorit, ali će  domaćin skupo prodati kožu. Posle odlične partije u Kupu FSB Zemun je apsolutni favorit na domaćem terenu protiv Borca iz Lazarevca. U Borči nas očekuje izuzetno zanimljiv susret između domaćeg BSK-a i OFK Beograda. Pola sata kasnije u odnosu na ove tri utakmice igraće Studentski grad i BASK TEK. Ovde je nezahvalno prognozirati favorita.
Poslednje dve utakmice jesenjeg dela prvenstva biće odigrane u nedelju. Od 10 časova na Adi Ciganliji Torlak će ugostiti Teleoptik. Dve dobre ekipe pružiće nam kvalitetn meč. U Surčinu od 13 časova sledi duel Jedinstva i Sinđelića. To je susret dva timaiz sredine tabele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd