Search
Close this search box.
Strahinja Ranitović
VREME ČITANJA: 2 min

Strahinja Ranitović – najbolji igrač 14. kola na Zapadu

Fudbaler FAP-a Strahinja Ranitović proglašen je za najboljeg igrača kola u izboru naših Instagram pratioca.
Ranitović je ponikao u FAP-u gde je danas i kapiten. U svojoj dosadašnjoj karijeri branio je boje kraljevačke Sloge i Kolubare, odakle se, sada već davne, 2015. vratio u pribojski klub.
Bio je najzaslužniji za pobedu svoje ekipe protiv Mihajlovca u prošlom kolu. Postigao je dva gola i odigrao jednu od najboljih utakmica u dosadašnjem delu sezone.
Mi smo i ovog puta za vas pripremili intervju sa najboljim igračem kola:
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i koliko ti znači ovo priznanje?
“Pre svega da Vam se zahvalim na proglašenju za igrača kola. Velika mi je čast i zadovoljstvo na ovom proglašenju iz razloga što u Srpskoj ligi “Zapad” nastupa veliku broj dobrih i kvalitetnih igrača. Zbog toga ovo priznanje nosi još veću težinu.” – započeo je Ranitović naš razgovor i dodao:
“Lično nisam zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe u proteklom prvenstvu. Iz razloga što sam do utakmice sa Mihajlovcem upisao samo jednu asistenciju. Najbolju utakmicu u ovoj polusezoni, moji igrači i ja smo odigrali protiv ekipe Mihajlovca. Namestilo se tako da ja postignem dva pogotka i iskočim u prvi plan, ali veliku zahvalnost dugujem svojim saigračima bez kojih to ne bih uspeo. I ovo priznanje koliko je moje toliko je i njihovo.”
Igrate jako dobro, nalazite se na 3. mestu. Šta očekuješ od svoje ekipe do kraja sezone?
“Moje iskreno mišljenje je da je ekipa FAP-a mogla dosta više u ovoj polusezoni i da bude konkurentnija za prvo mesto na tabeli. Veliki žal ostaje za velikim brojem izgubljenih bodova na domaćem terenu. Tokom polusezone naša igra je varirala toplo-hladno i u nekim utakmicama nismo pokazali karakter.
Vezali smo pet utakmica bez poraza i ušli smo u dobar ritam igara. Zato očekujem da polusezonu u Krupnju protiv dobre ekipe Rađevca završimo pozitivnim rezultatom za nas. FAP će se do kraja sezone, do poslednjeg kola boriti za ulazak u veći rang i trudićemo se da budemo što bliže vodećem dvojcu, čekajući svoju šansu iz prikrajka.”
Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu i kakve su ti ambicije?
“FAP je moj klub u kome sam ponikao i u kom sam proveo najveći deo karijere. Sada sam postao i kapiten ekipe što mi je oduvek bila želja, jer je moj otac bio dugogodišnji kapiten FAP-a. Ostajem u FAP-u da pomognem klubu i gradu ka ostvarenju zacrtanog cilja, a to je plasman u Prvu ligu Srbije.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad