Search
Close this search box.
1
VREME ČITANJA: 1 min

Marko Stojanović – igrač 14. kola u “Vojvodini”

U jednom od derbija 14. kola SLV Omladinac je u Novim Banovcima savladao neugodini Prvi maj sa 2:1. Oba gola za domaćina postigao je Marko Stojanović.
Marko je izabran vašim glasovima putem društvenih mreža i  sasvim  je zasluženo igrač 14. kola u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Do sada je nastupao za Crvenu zvezdu.
U takmičenjima mlađih kategorija osvojio je 4 puta titulu prvaka Srbije, igrao je i Ligu šampiona za mlade, a bio je strelac protiv Empolija u Beogradu. Sa Crvenom zvezdom još uvek ima profesionalni ugovor, a u Omladincu je trenutno na pozajmici.
“U Omladincu se odlično osećam. Klub je veoma organizovan, ljudi u upravi su veoma ambiciozni. Doveli su trenera koji je srčan, predan i veliki motivator. Ja sam zahvalan na ukazanom poverenju i trudiću se da to na pravi način vratim na terenu.”
“Trenutno smo deseti, ali ne zaostajemo mnogo za trenutnim liderom. Očekujem još bolji drugi deo sezone i naravno još više golova. Dobra smo ekipa, imamo jasan cilj, a to je plasman u viši rang. U svakoj utakmici idemo na pobedu” – rekao je Marko Stojanović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Marko Stojanović – igrač 14. kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina