Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim kola Srpske lige Istok

U timu kola Srpske lige Istok najviše igrača iz četiri vodeće ekipe na tabeli.
Budućnost su u derbiju kola u Jagodini do pobede predvodili Dušan Milanović i Vladimir Đorđević. Milanović je postigao prvi, nad njim je načinjen penal koji je realizovao Nikolić, čime je još jednom potvrdio epitet jednog od najboljih igrača lige.
Piroćanci su predvođeni Božidarom Mančićem i Bojanom Dojkićem u poslednjih pola sata igre slomili otpor borbenih Prokupčana. Iskusni tandem zaslužio je mesta u timu 14. kola na srpskoligaškom Istoku.
Dubočica je golovima Dušana Savića u prvom poluvremenu stekla nedostižnu prednost na Rosulji. Uz kapitena Savića među 11 najboljiu u timu kola i Dušan Mladenović.

Dobar fudbal viđen je u Trgovištu. Pčinja je povela 2:0, ali je Timočanin uspeo da stigne do izjednačenja. U timu kola golman Knjaževčana Nikola Nakić i neumorni vezitna domaćih Nemanja Smiljković.
Dosta toga zanimljivo pružio je i gradski derbi u Paraćinu. Završen je bez pobednika a u timu kola u Nemanja Petrović iz Jedinstva i Marko Mirkailo iz SFS Borca.
Predvođen Danijelom Zlatkovićem Radnički je u Svilajncu bio ubedljiv u duelu sa Timokom. Bila je to deveta utakmica u nizu bez poraza srpskoligaša iz Svilajnca

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok