Search
Close this search box.
1668538872847
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači Teleoptika, Zvezdare i OFK Beograda predvode tim kola

U najboljem timu 14. kola Srpske lige „Beograd“ nalaze se tri igrača Teleoptika.
Partizanova filijala je u Zemunelu ubedljivo savladala Brodarac sa 6:0. Napadač Savo Arambašić je postigao tri gola, a vezista Đorđe Knežević dva. Mladi štoper Luka Subotić je bio sjajan odbrani.
Na golu je mesto zaslužio mladi golman  Zemuna Vuk Mitrović koji je sa nekolko odličnih odbrana doneo svome timu bod na gostovanju ekipi Sinđelića. OFK Beograd je bio ubedljiv protiv Studentskog grada 4:0. Za Romantičare je dva gola dao desnokrilni igrač Danko Radić, dok je gol postigao i levi bek iskusni Nikola Jovanović.
U derbiju začelja Obrenovački Radnički je sa 2:0 pobedio Borac u Lazarevcu. Jedan gol za goste je postigao desni bek Slavko Radovanović. Ušće je pobedilo Prvu iskru iz Bariča rezultatom 2:1. Najbolji pojedinac meča je bio iskusni štoper Predrag Govedarica.
Derbi prvog dela sezone odigran je na Bulbulderu. Prvoplasirana Zvezdara pobedila je drugoplasirani Torlak sa 2:1. Dva gola za domaće dao je kapiten levo krilo Filip Đorđević. Neumorni vezista Uroš Vukićević je bio među najzaslužnijima za pobedu popularnih Bulki.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 1 min

Igrači Teleoptika, Zvezdare i OFK Beograda predvode tim kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd