Search
Close this search box.
New Project (40)
VREME ČITANJA: 2 min

Pet pobeda domaćina i tri pobede gostiju u 14. kolu SLZ

Odigrano je i pretposlednje kolo prvog dela sezone Srpske lige “Zapad” u kojem su domaćini bili dominantniji.
Smederevo je u Podunavcima overilo jesenju titulu ubedljivom pobedom od 0:4. Dvostruki strelac bio je Zličić dok su po jedan gol postigli Bojić i Ilić. Smederevci u poslednjem kolu prvog dela sezone dočekuju Polet, dok će Real u goste Slogi iz Bajine Bašte.
Borac je u Čačku opravdao ulogu favorita i rutinski savladao ekipu Rađevca. Moglo je da bude i ubedljivije, ali je na kraju rezultat glasio 3:1 u korist domaćina. Strelci za Čačane bili su Vujičić, Krstić i Baždarević, dok je jedini gol za Rađevac postigao Kojić nakon greške odbrane Borca.
FAP je na svom terenu u Priboju osvojio nova tri boda savladavši Mihajlovac sa ubedljivih 3:0. Najbolji pojedinac i dvostruki strelac bio je Strahinja Ranitović, koji je predvodio svoju ekipu do pobede. Strelac na ovom susretu bio je i Veljko Bogićević.
U Kraljevu duel dve Sloge primao je gostima iz Požege minimalnim rezultatom (0:1). Kraljevčani u pojedinim trenucima nisu imali sreće, pa su pretrpeli još jedan poraz. Jedini strelac na utakmici i igrač utakmice bio je Milan Kolarević desni bek Požežana.
Mačva je na svom terenu ostvarila izuzetno bitnu pobedu protiv ariljske Budućnosti, koja je u sve lošijoj poziciji. Slavili su zasluženo golovima Isailovića i Stanića i sa nova tri boda nalaze se iznad zone ispadanja.
Rezultati ostalih utakmica 14. kola:
Polet – Mladi Radnik 2:1
Budućnost Krušik – Takovo 0:2
Tutin – Sloga (BB) 1:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad