Search
Close this search box.
1668284713606
VREME ČITANJA: 2 min

Pazovčanima derbi polusezone

Odlična utakmica u Staroj Pazovi i zaslužena pobeda domaćina.
Već prvi ozbiljniji napad Pazovčani su pretvorili u vođstvo. Milenković je u 3.minutu prošao po desnoj strani, uputio centaršut, na drugoj stativi loptu je glavom zahvatio Dašić. Lopta se odbila od kontra stative i paralelno sa gol linijom ipak završila u mreži 1:0.
Somborci su bili bolji sredinom prvog dela igre i zasluženo došli do egala u 24.minutu. Akcija je išla po desnoj strani, Matijević je ubacio loptu iza leđa odbrane Jedinstva, Vujošević se odličnu ubacio i udarcem u kontra ugao savladao Milinovića 1:1.
Pred odlazak na odmor ponovo bolji domaći igrači. Derbi je rešila majstorija Vujasina. U prvom minutu nadohnande tokom napada Jedinstva, lopta je došla do Vujasina na ivici kaznenog prostora. Kapiten domaćih je „bocnuo“ loptu i ona se od prečke odbila iza gol crte 2:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku tim iz Stare Pazove je kontrolisao igru. Nije bilo mnogo prilika. Radnički je tek u poslednjih petnaest minuta pokušao da dođe do egala, ali pravu priliku nije stvorio. Na kraju je ostalo 2:1 za domaće za preuzimanje prvog mesta na tabeli upravo od gostiju.
Trener Jedinstva Milan Vujasin je rekao: „Bio je ovo pravi derbi u kom smo mi ipak bili bolji za taj jedan gol. Rano smo poveli, pa smo dozvolili gostima da sredinom poluvremena izjednače. Ipak uspeli smo pre odlaska na odmor da ponovo dođemo do prednosti. U drugom poluvremenu smo znalački sačuvali prednost.“
U poslednjem 15. kolu jesenjeg dela sezone Jedinstvo gostuje u Rumi ekipi 1.Maj, dok će Radnički u Somboru ugostiti Omladinac iz Novih Banovaca.
Stadion: FK Jedinstvo, gledalaca: 300, strelci: 1:0 Dašić 3.minut, 1:1 Vujošević 24.minut, 2:1 Vujasin 45+1.minut, sudija: Dejan Petrović, pomoćnici: Vladimir Radosavljević i Boško Rašković, žuti kartoni: Pađen, Grandov (Jedinstvo), Matijević, Goronjić, Vujošević, Jovanić, Jančić (Radnički).
Jedinstvo: Milinović, Vitas (Šimun), Ivetić, Dašić, Pađen, Milenković, Vujasin, Matović (Mihajlović), Kačarević, Živanović (Grandov), Vukašinović.
Radnički: Vidaković, Dimković, Marković, Matijević (Miličković), Stevanović (Jančić), Petrović, Glišović, Goronjić, Jelić, Antunić, Vujošević
Foto: FK Jedinstvo

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pazovčanima derbi polusezone

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina