Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 1 min

Smederevo overava jesenju titulu, Čačani protiv nezgodnog Rađevca

Pretposlednje kolo doneće novi rasplet na tabeli, a u njemu neće biti nekog pravog derbija.
Vodeće Smederevo pokušaće da jesenju titulu overi u Podunavcu. Sigurno je da im neće biti lako protiv jako dobre ekipe Reala, koja je u prošlom kolu poražena od Poleta (2:4). Smederevo bi pobedom i matematički obezbedilo jesenju titulu.
Borac dočekuje Rađevac u Čačku. Rađevac igra na visokom nivou ove sezone, ali pre svega na domaćem terenu. Borac jeste favorit u ovoj utakmici, ali ne treba iznenaditi ako Rađevac namuči Čačane. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 13:00 časova.
FAP je veliki favorit u duelu sa Mihajlovcem i ukoliko osvoje tri boda ostaće na trećem mestu. Očekivalo se od njih više u ovoj sezoni, ali s obzirom da je dosta novih igrača u ekipi treba vremena da se sve to uklopi. Biće ovo još jedna prilika da se Pribojci okupe na stadionu.
Zanimljiv susret biće odigran u Kraljevu. Dve Sloge odmeriće snage u ovom kolu, nakon prve pobede Kraljevčana od početka sezone. Nošeni na krilu te pobede, domaći će pokušati da osvoje nova tri boda kako bi imali realne šanse za opstanak. Neće im biti lako, jer igraju protiv ekipe koja po mnogima igra najlepši fudbal u ligi.
U ostalim utakmicama 14. kola sastaju se:
Polet – Mladi Radnik
Mačva 1929 – Budućnost
Budućnost Krušik – Takovo
Tutin – Sloga (BB)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad