Search
Close this search box.
New Project (31)
VREME ČITANJA: 2 min

Nastavlja se trka na “Vojvođanskom Severu”

Borba u karavanu Vojvođanskog „Severa“ se nastavlja, još dva kola do kraja, a na programu je 14. kolo.
Pola timova su u borbi za drugo mesto, dok je ekipa Brtstva 2019 jedini ne poraženi tim dosad i samim tim kao lider tabele već su kaparisali „jesenju titulu“.
Tri meča se igraju u subotu u terminu od 13 časova, a pet mečeva dan kasnije u istom terminu.
U derbiju kola Sloga sa četvrte pozicije dočekaće jesenjeg prvaka Bratstvo 2019. Biće to izuzetno zanimljiv duel u kom će gost tražiti produžetak niza, a Sloga igra odličan fudbal na svom terenu.
Kraj „Šlajza“ se igra još jedan veoma zanimljiv duel. OFK Vrbas će dočekati Bajšu oba tima su i dalje u igri za vrh tabele, domaćin bi da nastavi sa nizom pobeda, dok gost može i sa sklizne u donji dom tabele.
Istog dana igra se i derbi „začelja“. Senta je u nešto boljoj poziciji od rivala Bačkogradištanske Vojvodine sa četiri boda prednosti ulazi u ovaj meč. Vojvodini „gori pod nogama“, a Senta bi da se povrati iz nokdauna koji je doživela u Subotici.
Sledećeg dana Obilić u izuzetno bitnom momentu dočekuje Bačku 1901 koja se „iskalila“ nad Sentom. U pozitivnom momentu su gosti, domaći iako su poraženi ubedljivo u Petrovcu pokazali su „zube“ i mogu da se nadaju bodovima.
Derbi imenjaka „kraj Železnice“, gde Turinska dočekuje onu Petrovčansku Mladost. Domaćin drži drugu poziciju. Gost beleži dosta promenljive rezultate, dok je domaćin u pozitivnoj seriji.
Hercegovac dočekuje „fenjeraša“ OFK Mladost iz Apatina i pobedom bi mogli da uskoče u top 5 ekipa. Odlične partije beleže domaći ovog jesena, dok je Mladost u velikoj krizi.
Radnički 1905 će dočekati Krila Krajine u vrlo važnom meču na „krilima“ pobede u Ratkovu Radnički bi mogao pobedom da skoči u gornji dom tabele. Krila i dalje traže stabilizaciju forme.
U direktnom duelu ekipa sa sredine tabele Preporod i Radnički 1918 iz Ratkova ukrstiće koplja. Preporod je konačno zabeležio pobedu posle krize rezultata, dok se gost nalazi u velikoj krizi.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”