Search
Close this search box.
1664813636207
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi u nedelju, prve utakmice u petak

Pretposlednje 14.kolo Srpske lige ”Beograd“ biće odigrano u tri dana.
Prve utakmice se igraju već danas. Na Carevoj ćupriji BASK će ugostiti ekipu Jedinstva iz Surčina. Domaći su favorti, ali gosti mogu da iznenade. Na Novom Beogradu Ušće je domaćin Prvoj iskri iz Bariča. Prednost je na strani gostiju, međutim domaćem timu su bodovi potrebni za beg iz opasne zone. Susreti počinju od 13,30.
Četiri meča se igraju u subotu i to u tri termina. Prvi se od 10 časova kada će u jednom od najzanimljivijih duela Sinđelić ukrstiti koplja sa Zemunom. Sat vremena kasnije u Zemunelu se sastaju dve veoma mlade ekipe. To je susret Teleoptika i Brodarca. U redovnom terminu od 13,30 mogu se pogledati još dve utakmice. U Dobanovcima Budućnost je domaćin ekipi BSK-a iz Borče. Oba tima su u prethodnom kolu zabeležila pobede u gostima. Na Karaburmi OFK Beograd je favorit protiv Studentskog grada.
Nedelja nam donosi veliki derbi prvog dela sezone. Na Bulbulderu igraju dve prvoplasirane ekipe na tabeli. Zvezdara i Torlak će u međusobnom obračunu odlučiti o jesenjoj tituli, pogotovo ako ovaj duel bude imao pobednika. Merkurxtip na svom You Tube kanalu direktno prenosi utakmicu koja počinje u 13 časova i 30 minuta. U istom terminu igra se i derbi začelja. Borac će u Lazarevcu dočekati Radnički iz Obrenovca.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd