Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Marko Đorđević – najbolji igrač 13. kola na Istoku

Marko Đorđević, štoper Timoka, izabran je glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača 13. kola Srpske lige Istok.
Dvadesetjednogodišnji Leskovčanin ponikao je u Dubočici, a preko OFK Beograda, Moravca Orion, Dinama iz Vranja stigao je u redove tada prvoligaša Timoka.
U razgovoru za Msport, Marko Đorđević je najpre zahvalio čitaocima našeg portala na poverenju koje su mu ukazali. Mladi štoper ističe timsku igru, zajednički rad i veliku podršku svih ljudi u klubu.
Osvojili ste bod protiv favorizovane Jagodine. Da li je to i najava boljih rezultata?
“Presudila je naša volja, želja i borbenost. Odlučio je tim. Držali smo se dogovora iz svlačionice i došli do pozitivnog rezultata. Bod jeste važan ali kući moramo da osvajamo ceo plen, uz svo poštovanje protivnika.” – kaže za Msport Marko Đorđević, mladi štoper Timoka.
Loš start sezone doveo je Timok u tešku poziciju. Šta navijači mogu da očekuju od Timoka u nastavku sezone?
” Da baš tako. Loše smo startovali i to se odrazilo na trenutno stanje na tabeli. Navijači od nas mogu da očekuju borbu za svaki bod i borbu za svaku loptu od svakog igrača.”
Do kraja jeseni ostala su još 2 kola. Šta može Timoka u duelima sa Radničkim i Vlasinom?
“U dobroj smo formi. Tim funkcnioniše odlično i verujemo u sebe. Očekujem da pobedimo obe utakmice i donosemo bodove koji su nam preko potrebni.”
Kakvi su tvoji planovi za budućnost?
“Ono što je najvažnije jeste da naš tim izbori opstanak u Srpskoj ligi Istok. Timok je veliki klub, a publika u Zaječaru zaslužuje da gleda dobar fudbal. U okviru dobre igre celog tima nadam se svom ličnom napretku i odlasku u neki viši rang takmičenja.” – istakao je u razgovoru za Msport Marko Đorđević, najbolji igrač 13. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok