Search
Close this search box.
New Project (27)
VREME ČITANJA: 2 min

Igor Milovanović – najbolji igrač 13. kola na Zapadu

Fudbaler Rađevca Igor Milovanović, proglašen je za najboljeg igrača prethodnog kola Srpske lige “Zapad”.
Milovanović cele sezone igra na jednom visokom nivou. Moglo bi se reći da je ovo njegova najbolja sezona u karijeri. Oslonac i stub ekipe u svakoj utakmici. Odlukom vaših glasova odlučeno je da je on najbolji igrač 13. kola.
Kao što ste i navikli svake srede ili četvrtka, proglašeni najbolji igrač odgovara na naša pitanja o tekućoj sezoni i planovima za budućnost. Vezni fudbaler Rađevca je vrlo rado prihvatio da govori za naš portal.
“Zadovoljan mogu reći da jesam poprilično, ali naravno da očekujem više od sebe i da uvek može i mora bolje. Priznanje mi znači mnogo, tera me da radim još više i da se još više dajem za tim.” – započeo je naš razgovor mladi Milovanović.
Rađevac igra sasvim dobro u ovoj sezoni. Šta očekuješ od svoje ekipe do kraja sezone?
“Mogu se složiti sa vama da igramo dobro, ali smo mogli i više od ovoga. Zadovoljan sam i ovim, očekujem pre svega da damo sve od sebe. Za vikend idemo u Čačak, Borcu, koji je u samom vrhu i ne idemo tamo sa belom zastavicom, nego da se nadigravamo i da probamo da donesemo bodove.
O tome razmišljam za sad, a poslednje kolo, FAP iz Priboja ekipa od koje se očekuje mnogo, ali imamo prednost domaćeg terena. Dobra je atmosfera u ekipi tako da očekujem da uzmemo još neki bod do kraja.”
Na pitanje o svojim ambicijama u narednom periodu, Milovanović je rekao:
“Pa naravno ambicije su kao i uvek najviše i nadam se da ću napraviti korak unapred. Još uvek ne razmišljam unapred, dok se ne završi prvi deo prvenstva, razmišljam samo o naredna dva kola.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad