Search
Close this search box.
New Project (23)
VREME ČITANJA: 1 min

Tri ekipe sa po dva igrača u timu kola

Zanimljivo i sadržajno kolo je iza nas, a još jedan utorak na našem portalu donosi vam najboljih jedanaest.
Na golu je sjajni Đorđe Jovetić, golman ekipe Takova. U izuzetno teškoj utakmici za ekipu iz Gornjeg Milanovca protiv pribojskog FAP-a, Jovetić je odlično branio i uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom.
Na štoperskim pozicijama vlada iskustvo. Nenad Jovanović iz Mihajlovca i Miroljub Kostić iz Smedereva svojim iskustvom doneli su sigurnost u igri svojih ekipa. Kostić je bio i strelac protiv Tutina. Jovanović je sa svojim kolegama uspeo da sačuva mrežu protiv Borca.

Bekovski tandem u sastavu Sava Pribaković iz FAP-a i Milan Brkić iz Takova. Odlične utakmice za ova dva igrača. Sačuvani golovi svojih ekipa i dosta zapažen nastup u ofanzivi smestili su ih u ovaj tim kola.
Vezni red čine dva odlična igrača Rađevca, koji su predvodili ovu ekipu do trijumfa protiv Mačve. Izuzetno tvrda utakmica, pa je uloga igrača na sredini terena bila izuzetno bitna na ovom meču. Igor Milovanović i Mladen Ilić zasluženo su se našli u najboljih jedanaest.
Na krilnim pozicijama igrači Sloge, iz Požege i Kraljeva. Na levom krilu Sergej Stamenić, a na desnom Filip Sekulić. Najistureniji u napadu su dvostruki strelci za Polet, Aleksa Obrenović i Gradimir Grujičić.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad