Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Dva puta po tri gola za dve trojke Paraćinaca

Srpskoligaši iz Paraćina nastavili su i ovog vikenda seriju dobrih igara i rezultata.
Jedinstvo je zabeležilo petu pobedu u poslednjih 6 kola, dok je SFS borac stigao do trećeg trijumfa u prethodne 4 utakmice.
Paraćinci tako i posle 13. kola nastavljaju i svojevrsnu trku za najbolji tim u svom gradu. Interesantno je da su ove ekipe osvojile po 23 boda. Jedinstvo ima za 1 gol bolju gol razliku.
U nedeljnom matineu, SFS Borac je zaustavio zahuktalu Vlasinu koja je u Paraćin doputovala u seriji od tri uzastopna prvenstvena trijumfa.
Goste je “otvorio” iskusni Nenad Simić u 20. minutu. U nastavku još dva gola u mreži Vlasotinčana. Prednost domaćina uvećao je Matija Pavlović u 76., a pobedu je potvrdio Nemanja Conić golom u 85. minutu.
Jedinstvo je u Brzom Brodu povelo golom Nemanje Petrovića u 32. minutu. Prednost gostiju udvostručio je Marko Radovanović u poslednjim trenucima prvog poluvremena.
U nastavku domaćin vraća nadu golom Lazara Maljković u 58. minutu. Paraćinci su ve dileme oko pitanja pobednika rešili u 60. minutu kada je Petrović svojim drugim golom na meču postavio konačan rezultat ovog duela.
Sledeće, 14. kolo Srpske lige Istok donosi derbi Paraćina u kojem Jedinstvo dočekuje SFS Borac.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok