Search
Close this search box.
New Project (14)
VREME ČITANJA: 2 min

Prekid u Podunavcima, Polet odneo tri boda sa teškog gostovanja

Fudbaleri Poleta iz Ljubića, savladali su Real iz Podunavca (2:4) u 13. kolu Srpske lige “Zapad”.
Jako dobra i kvalitetna utakmica odigrana je u Podunavcima. Gosti su vodili, domaći izjednačili, ali je Gradimir Grujičić na kraju ipak uspeo da donese sva tri boda Poletu.
Aleksa Obrenović je načeo mrežu Reala u 19. minutu. U 26. minutu golman domaćih Simić sprečava šansu za gol, napravivši faul, zbog kojeg dobija crveni karton. Od tog trenutka, domaći su imali igrača manje. Tri minuta pred odlazak na odmor, Obrenović postiže još jedan pogodak za svoju ekipu.
Pred sam kraj prvog poluvremena domaći smanjuju prednost na 1:2. Strelac za ekipu Reala bio je Filip Miloševac. Erupcija radosti na stadionu u Podunavcima desila se u 60. minutu kada je Drecun izjednačio na 2:2. Međutim, nakon ovog pogotka došlo je do prekida utakmice.
Naime, kako se navodi u izveštaju delegata, NN lice sa kapuljačom preskočilo je ogradu i protrčalo je pored drugog pomoćnog sudije nakon postignutog gola. Drugi linijski sudija je na to ukazao delegatu, nakon čega delegat nije dozvolio da se utakmica nastavi dok se cela tribina ne isprazni. Igrači su poslati u svlačionicu, a prekid je trajao 27 minuta nakon čega je utakmica nastavljena.
Nakon što je utakmica nastavljena, Gradimir Grujičić uzima stvar u svoje ruke. Golovima u 65. i 86. minutu rešava pitanje pobednika i stavlja tačku na ovaj meč.
Upravo je Grujičić nakon ove utakmice govorio za naš portal:
“Utakmica je bila neizvesna, zanimljiva, sa dosta šansi i čak 6 golova. Moja ekipa je odlično ušla u utakmicu, stvarala šanse, kontrolisala igru u prvom poluvremenu i kao nagrada je došla prednost od dva gola.
U finušu poluvremena smo neshvatljivo pali, primili nesrećan auto gol, koji je protivnuku dao motiv da i početkom drugog poluvremena nastavi da napada i iz jednog od napada stigne do izjednačenja. Nakon toga je usledio prekid utakmice od pola sata zbog neprimerenog ponašanja domaće publike.
Posle prekida smo se konsolidovali, napadali i postigli treći gol iz lepe akcije. Zatim je domaćin propustio da iskoristi jedanesterac, kada je naš golman odlično reagovao. Do kraja smo postigli još jedan gol, čime je pitanje pobednika bilo rešeno. Vrlo bitna pobeda za nas i dobra igra na teškom gostovanju u Podunavcima.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad