Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 13. kola Srpske lige “Zapad”

12. kolo obeleženo je izuzetnom neefikašnošću, a šta nam donosi 13. saznajte u najavi kola koju smo pripremili za vas.
Derbi kola, između prvoplasiranog i trećeplasiranog igra se u Smederevu. Lider će na svom terenu dočekati ekipu Tutina, koji igra jako dobro u tekućoj sezoni. U seriji su od tri vezane pobede, pa domaćima neće biti nimalo lako da osvoje ceo plen.
Borac će gostovati u Mihajlovcu. Mihajlovcu koji se nalazi iznad zone ispadanja, ali sve govori da će se ove sezone boriti za opstanak. Čačani moraju da nastave da pobeđuju kako bi zadržali korak za vodećim Smederevom. “Zebre” imaju ambicije da se plasiraju u Prvu ligu, pa se osvajanje bodova na ovakvim utakmicama ne sme dovoditi u pitanje.
U Podunavcima gostuje uzdrmani Polet. Ekipa koja je u prošlom kolu ostvarila prvu pobedu nakon pet utakmica. Real igra promenjivo i trenutno zauzima 9. mesto sa 15 bodova čime mogu biti zadovoljni. Polet će pokušati da i u ovoj utakmici osvoji bodove i tako se izvuče iz loše serije koju su imali.
Zanimljivo će biti i u Požegi, gde će snage odmeriti Sloga i Budućnost Krušik. Očekuje se zanimljiva utakmica, koja može da nam donese dosta toga. Domaći su znatno više bodova ove sezone osvojili na gostovanjima, dok gosti uvek mogu da iznenade.
Rađevac je najprijatnije iznenađenje ove sezone. Sasvim zasluženo se nalaze na poziciji broj 7. i to u godini kada slave vek postojanja. Oni će u ovom kolu dočekati Mačvu, koja je posle užasnog starta počela da beleži malo bolje rezultate. Rađevac u ovu utakmicu ulazimo kao favorit sa namerom da sva tri boda ostanu u Krupnju.
U ostalim utakmicama 13. kola sastaće se:
Sloga (BB) – Sloga (KV)
Takovo – FAP
Budućnost – Mladi Radnik

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad