Search
Close this search box.
1667586111893
VREME ČITANJA: 1 min

BSK otvorio kolo pobedom

Prva utakmica 13. kola Srpske lige ”Beograd“ odigrana je već danas na Novom Beogradu.
BSK je uspeo da savlada Studentski grad u gostima sa 3:1 i preskoči ga na tabeli za jedno mesto uz isti broj osvojenih bodova. Obe ekipe imaju po trinaest.
Tri susreta igraju se u subotu. Od 11 časova u Bariču Prva iskra će ugostiti Teleoptik. Očekuje se zanimljiva utakmica jer su domaći u rezultatskoj krizi, dok gosti igraju veoma dobro. Derbi se igra u Gornjoj varoši gde će Zemun dočekati BASK. Domaći tim je blagi favorit, ali ovde je svaki rezultat moguć. U Obrenovcu isto kao i u Zemunu od 13,30 Radnički je domaćin Sinđeliću. Gosti su apsolutni favoriti, ali fudbal je nepredvidiva igra.
Nedelja nam donosi još četiri meča. U matineu od 10 sati igra se najzanimljivija utakmica dana, sastaju se Brodarac i lider Zvezdara. Dva sata kasnije, to jest tačno u podne Torlak će nakon dva uzastopna poraza juriti pobedu protiv Borca iz Lazarevca. U 13 i 30 se igraju poslednje dve utakmice ovog kola. Surčin će biti mesto duela Jedinstva i OFK Beorada. Romantičari su u dobroj formi, no i Surčinci imaju šta da pokažu pred svojim navijačima. Ohrabreni visokom pobedom u prošlom kolu fudbaleri Budućnosti dolaze na megdan Ušću. Dobanovačani ciljaju sva tri boda, ali pita se i domaći tim.
Foto: FK BSK

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd