Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Luka Nikolić – najbolji igrač 12. kola Srpske lige Istok

Glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača 12. kola Srpske lige Istok izabran je Luka Nikolić, mladi fudbaler Dunava iz Prahova.
Dunav je posle lošeg starta u poslednja 3 kola slavio 2 pobede i tako poručio onima koji su ga otpisali da su – poranili.
U duelu sa Timočaninom Luka Nikolić je postigao prvi pogodak za svoj tim, dao ogroman doprinos u velikoj pobedi Dunava, ali i potvrdio da je reč o izuzetno talentovanom fudbaleru.
U razgovoru za Msport Nikolić je uz zahvalnost našim čitaocima na priznanju, u prvi plan istakao tim koji je spoj mladosti i iskustva.
Pobeda protiv jakog sastava Timočanina izuzetno je važna za ekipu Dunava. Šta je presudilo u ovom meču?
“Na meču protiv Timočanina je presudila borba i želja ekipe za pobedom. Detaljno smo se pripremali za meč i mislim da smo ispoštovali sve zahteve trenera.” – rekao je za Msport Luka Nikolić, prvotimac Dunava.
Šta navijači mogu da očekuju od Dunava u nastavku sezone?
“Naši navijači mogu da očekuju da nastavimo dalje u ovom ritmu u nastavku prvenstva. Iz kola u kolo rastemo kao tim i to se i vidi na terenu.”
Pred vama je teško gostovanje u Meševu. Kakva su očekivanja pred taj meč ?
“Za sledeću utakmicu očekujemo da možemo da uzmemo i prve bodove u gostima. Poštujemo ekipu Meševa, ali verujem da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama.”
Kakvi su tvoju planovi za budućnost i šta očekuješ do kraja ove sezone?
“Moji planovi za budućnost su da pružim što bolje partije do kraja sezone. Naravno, prva želja i najvažniji cilje koji je pred ekipom je opstanak Dunava u Srpskoj ligi istok.” – poručio je u razgovoru sa Msport Luka Nikolić, najbolji igrač 12. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok