Search
Close this search box.
1667319938002
VREME ČITANJA: 2 min

Napadači predvode tim kola

Izabran je najbolji tim 12. kola Srpske lige „Beograd“ u kome su strelci bili izuzetno zapaženi.
Marko Radman napadač Sinđelića postigao je dva gola u pobedi Sinđelića nad Torlakom od 4:1. Miloš Kukolj je zauzeo mesto drugog špica u timu kola pošto je takđe dao dva gola za Budućnost protiv Studentskog grada. Dobanovčani imaju još jednog igrača među najboljih jedanaest, to je desni bek Slobodan Lučić. On je dao gol za Budućnost iz penala u pobedi od 5:1.
Vezista Lazar Daničić je sa dva gola doprineo ubedljivoj pobedi Brodarca u Lazarevcu protiv Borca sa 6:1. Štoper Brodarca mladi Aleksa Paić je takođe bio strelac u ovom meču. Iskusni defanzivac Bojan Ostojić sa jednim i desno krilo Saša Knežević sa dva pogotka u mnogome su zaslužni za pobedu Teleoptika protiv Ušća sa 4:2.
Luka Đokić iz BASK-a je drugi put uzastopno u timu kola. Odlični levokrilni igrač je sa golom i asistencijom pogurao svoj tim ka pobedi protiv Radničkog od 2:0. Jedinstvo iz Surčina je minimalcem 1:0 savladalo BSK u Borči. Levi bek gostiju Srđan Mićić pružio je zapaženu partiju.
Derbi kola OFK Beograd-Zemun je imao svog junaka, mladog čuvara mreže tima iz Gornje varoši Vuka Mitrovića. Junak derbija je i golman najboljih jedanaest 12. kola. Još jedno mesto u timu je rezervisano za vezni red. Tamo je svoje mesto zaslužio Srđan Todorović igrač Zvezdare i jedan od strelaca protiv Prve iskre. Bilo je 2:0 za tim sa Bulbuldera.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd