Search
Close this search box.
New Project (15)
VREME ČITANJA: 2 min

Samo sedam golova na osam utakmica 12. kola SLZ

Izuzetno neefikasno 12. kolo Srpske lige “Zapad” u kojem je viđeno samo sedam golova na osam odigranih utakmica.
Viđene su tri pobede minimalnim rezultatom (1:0) i čak pet nerešenih susreta, od čega su tri završena bez golova. Situacija na tabeli se nije drastično promenila u odnosu na prošlo kolo.
Smederevo je pokleklo u Kraljevu i Sloga je sasvim iznenađujuće uspela da osvoji bod. Domaći su poveli preko Dedijera, a bod Smederevu doneo je Jordan Jovanović (1:1). Gosti su napadali i pokušavali da dođu do pobede, ali je odbrana Kraljevčana bila odlična.
Ovaj “kiks” lidera iskoristio je Borac, koji se pobedom nad Takovom približio Smederevu na tri boda zaostatka. Čačani su slavili minimalnim rezultatom (1:0), a jedini strelac na meču bio je Dajlan Baždarević.
Pobedu na svom terenu ostvarila je i ekipa Tutina, na krilima odličnog Ivana Jokovića. Joković se u dosadašnjem delu sezone istakao kao najbolji pojedinac Tutina. I u ovom kolu bio je strelac za svoju ekipu protiv Reala (1:0) i tako im doneo nova tri boda za visoko 3. mesto.
Polet je zabeležio trijumf posle pet utakmica bez pobede. Oni su na svom terenu savladali ariljsku Budućnost sa 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Saša Savić, na asistenciju Grujičića.
Derbi kola nije opravdao očekivanja. U duelu FAP-a i požeške Sloge nije bilo golova (0:0). Po svemu prikazanom na ovoj utakmici, podela bodova je najrealniji rezultat.
Rezultati ostalih utakmica 12. kola SLZ:
Mladi Radnik – Rađevac 1:1
Mačva 1929 – OFK Mihajlovac 0:0
Budućnost Krušik – Sloga BB 0:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad