Search
Close this search box.
New Project (18)
VREME ČITANJA: 2 min

Domaćini maksimalni u 12. kolu Vojvođanske lige “Sever”

Domaće ekipe dominirale su 12. kolom Vojvođanske lige Sever jer su svih osam mečeva završene u korist domaćina.
U derbiju kola Sloga je dobila Bajšu i zadržala šanse za opstanak u vrhu. Milovan Vukas je sam rešio utakmicu sa dva gola i tako je proglašen najboljim igračem na meču.
Bratstvo nastavlja da „melje“ protivnike i da dominira prvenstvom. Pet golova viđeno je u mreži Gradištanaca koji su došli u Prigrevicu sa 11 igrača. Makar se istakao het-trikom, golove su dali i Vemić i Šveljo.
Na „Šlajzu“ domaćin je bio ubedljiv. OFK Vrbas se vratio na pobedničke staze, a „peticu“ je primila ekipa Bačke 1901. Klisarić je spakovao gostima tri pogotka, a Bičkeji sa kreča i Živkucin su upisali po jedan gol, dok je Malenčić dao jedini gol za goste.
Veliku pobedu upisala je ekipa Sente u meču protiv Mladosti. Dražić sa bele tačke i Savić doneli su trijumf domaćinu, a nadu da može do eventualnog izjednačenja i pobede gostima je doneo Grković sa bele tačke.
Treći trijumf zabeležila je ekipa Obilića. „Fenjer“ su ekipi OFK Mladosti iz Apatina poslali Miloš G. Marković i Miloš D. Marković. Miloš G. Marković kao iskusniji igrač sa četiri pogotka jedno od najboljih pojedinaca kola.
Za goste su precizni bili Đeri i Aljoša Jovović sa bele tačke, ali nisu uspeli da donesu svojoj ekipi ništa osim smanjenja i ovako katastrofalnog rezultata.
Kraj „Železnice“ pala je ekipa Krila Krajine. Mladost iz Turije je golovima Jelića i Vasića osigurala sigurnu pobedu i ostanak na drugom mestu.
U Gajdobri ništa novo, domaćin je nakon preokreta ponovo trijumfovao i poneo tri boda. Golove za Hercegovac postigli su Radović i Andesilić. Za ekipu Radničkog 1918 iz Ratkova vodeći gol je postigao Filipović.
U Bajmoku minimalac za domaćina. Radnički 1905 je trijumfovao u meču protiv Preporoda golom Milića. Oba tima su u sredini tabele sa identičnim skorom.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Domaćini maksimalni u 12. kolu Vojvođanske lige “Sever”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”