Search
Close this search box.
New Project (13)
VREME ČITANJA: 1 min

Vukas doneo trijumf Čonopljancima

Fudbaleri Sloge slavili su pogocima sjajnog Milovana Vukasa. U derbiju kola Sloga je bila bolja od ekipe Bajše i tako zabeležila osmi trijumf.
Izjednačeno prvo poluvreme, domaćin je bio konkretniji. Pretili su redom Pavić, pa Vukas i Rajčanji iz slobodnjaka. Bajša je imala opasan kontranapad, ali Konjović u poslednjem momentu otklanja opasnost. U prvih 45 minuta nije bilo golova.
U drugom delu dominantna igra Sloge. Već početkom drugog dela nakon centaršuta Mitrovića, Pavić odlično šutira, golman Damjanović odbija loptu na koju natrčava Vukas i loptu rutinski sporovodi u mrežu.
Vukas se oslobađa čuvara na 25 metara od gola, odlučuje se na šut levom nogom i postiže evrogol. Sloga je imala dve tri šanse, dok su gosti tek u nadoknadi vremena imali dve prilike. Prvi put brani golman, a druga lopta završava na stativi.
“Fer i korektna utakmica, gostima želim sve najbolje u nastavku, a mojim momcima čestitam na pobedi.“ – izjavio za naš portal, šef stručnog štaba Sloge iz Čonoplje Nemanja Žigić.
Sloga se ovom pobedom učvrstila na tabeli, a trenutno se nalazi na 2. mestu sa 25 osvojenih bodova. Bajša će uprkos porazu ostati na 5. mestu sa 20 osvojenih bodova.
U sledećem kolu Sloga putuje u Novi Žednik, imaće težak ispit protiv Preporoda, a Bajša dočekuje lidera na tabeli Prigrevačko Bratstvo 2019.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”