Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Preokret i pet golova u jednom od derbija u Jagodini

Jedan od derbija 12. kola Srpske lige Istok odigran je danas u Jagodini.
U duelu bivših prvoligaša viđeno je 5 golova, dobar fudbal i na kraju pobeda gostiju iz Leskovca.
U utakmici koju se obeležili preokreti prvi su do gola stigli domaći fudbaleri.
U 10. minutu korner za Jagodinu, lopta se odbila do jednog od gostujućih fudbalera. Usledio je novi centaršut, najviši u skoku bio je Miroslav Đorđević i doveo svoj tim u vođstvo.
Leskovčani su se vrlo brzo vratili iz šoka. U 16. minutu lepa prilika i šut kapitena gostiju Savića. Golman Knežević je odlično intervenisao. Odbijena lopta došla je do Ivana Milića, usledio je novi udarac, lopta je pogodila igrača Jagodine Zorana Galića i završila u mreži.
Pet minuta kasnije potpuni rezultatski preokret. Mladen Mladenović je odlično uposlio kapitena Dušana Savića koji je lobovao golmana Kneževića i doneo prednost Leskovčanima.
Uzvratio je na drugoj straniu kapiten Jagodine Đorđe Vasić koji je odlično prošao u 41. minutu po desnoj strani, gađao i pogodio suprotan ugao gola gostiju za novo izjednačenje.
U trećem minutu nastavka posle centaršuta Dušana Mladenovića iz slobodnog udarca, Marko Milić se našao na pravom mestu, uputio precizan udarac i postigao, pokazaće se, pobedonosni pogodak za Dubočicu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok