Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 2 min

Sloga (K) dočekuje lidera, derbi u Priboju

Dvanaesti vikend u Srpskoj ligi “Zapad” donosi jedan pravi derbi i gostovanje lidera poslednjeplasiranoj ekipi.
Derbi meč biće odigran u Priboju gde će gostovati požeška Sloga. Trećeplasirana i petoplasirana ekipa na tabeli. Deli ih samo tri boda i sigurno je da ćemo videti jednu dobru utakmicu i napadački fudbal na obe strane. Očekuje se par hiljada navijača, pa će ovo biti prava fudbalska atmosfera u gradu kraj Lima.
Lider na tabeli ekipa Smedereva gostovaće poslednjeplasiranoj ekipi Sloge iz Kraljeva. Sloga se dosta muči, još uvek ne znaju za pobedu i prikucani su za dno tabele. Na drugoj strani, Smederevo nema nijedan poraz, pa je uloga favorita u ovoj utakmici neupitna. Bilo bi ogromno iznenađenje, a možda i najveće u sezoni, da tri boda iz ove utakmice ostanu u Kraljevu.
Borac će na svom terenu dočekati Takovo. Takovo koje se muči u ovoj sezoni, Takovo od kojeg se očekivali mnogo više od trenutnih trinaest bodova i desetog mesta. Borac će u ovom susretu, pred svojim navijačima imati samo imperativ pobede. Čačani veruju da mogu doći do prvog mesta, ali im je za to potrebna konstantnost u rezultatima.
Potencijalno zanimljiv susret može biti odigran i u Tutinu. Utakmica koja može da ode u nekoliko pravca. Domaćoj ekipi Tutina gostovaće neugodni Real, koji uvek može i ume da iznenadi. Tutinci su jako dobri u ovoj sezoni, predvođeni Kenanom Kolašincem igraju napadački fudbal, koji daje rezultate.
U ostalim utakmicama 12. kola sastaće se:
Polet – Budućnost
Mladi Radnik – Rađevac
Mačva 1929 – OFK Mihajlovac
Budućnost Krušik – Sloga (BB)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad